Litepanels lansează noi lumini Astra și Sola


Litepanels este una dintre firmele care inovează cel mai mult când vine vorba de panouri de lumină LED, producând printre primele panouri stil array și cu lumină fresnel. Noile lumini Astra continuă angajamentul celor de la Litepanels pentru panourile LED, fiind disponibile în următoarele configurații: 3X Daylight, 3X Bi-Color, 6X Daylight, 6X Bi-Color.


Așa cum probabil v-ați și gândit, 3X este de 3 ori mai luminos decât originalul panou 1x1, chiar dacă mărimea lămpii nu s-a modificat. Această logică se aplică și pentru 6X, ce este de șase ori mai luminoasă decât 1x1. Este alegerea dumneavoastră - un panou de trei sau șase ori mai luminos în același factor de formă.


Acest avans tehnologic vine însă cu un preț, sau cu o reducere de preț, depinde cum priviți lucrurile. Datorită faptului că nu mai trebuie să luați cu dumneavoastră mai multe panouri și standuri pentru a ilumina cum trebuie subiectul - output-ul acestor panouri este 95 CRI daylight / 98 CRI tungsten, probabil veți ieși mai ieftin atunci când vă achiziționați kit-ul de lumini. Atât 3X cât și 6X sunt disponibile în varianta daylight sau Bi-Color și sunt flicker free pe parcursul întregului interval de dimming, de la 0 la 100%, așa că se vor integra perfect în fluxul dumneavoastră de lucru.


Panourile Sola sunt unități de tip Fresnel balansate daylight ce folosesc LED-uri ca sursă de lumină în loc de un bec tungsten sau HMI, cu dimming de la 0 la 100%. Avantajele sunt evidente: consumul energetic mic și disiparea redusă de căldură ale becurilor LED combinate cu avantajele cunoscute ale Fresnel-ului. Disponibile ca Sola 4+ sau Sola 6+, fiecare este un update al versiunii anterioare a panoului, dar cu îmbunătățiri notabile. Sola 4+ are o lentilă de 4" și este echivalent cu un HMI 575, dar cu un consum redus de 53 W și cu un balast intern incorporat în panou, ceea ce crează un factor de formă mai mic și o experiență mai ușoară pe teren. Sola 6+ are un panou Fresnel de 6" și este echivalent cu un HMI de 1200W, dar cu un consum de doar 104W, având același sistem de balast ca și Sola 4+.


În concluzie, noua ofertă de panouri de la Litepanels ce aduce îmbunătățiri în ceea ce privește luminozitatea și CRI-ul este demnă de luat în seamă.