Letus Helix Jr - Lider in domeniul stabilizarii


Letus a reușit să dea lovitura cu designul gimbal-ului său Helix. În momentul în care s-a făcut anunțul pentru fratele mai mic, Letus Helix Junior, era greu de înțeles cum Letus ar putea îmbunătăți un gimbal deja aproape de perfecțiune.


Construit cu gândul la camerele mai mici, precum DSLR-urile, Letus Helix Junior este gimbal-ul perfect pentru filmările de evenimente și documentare. Acumulatorul de 2600 mAh Li-ion, ce dispune de un contor de tensiune built-in, va oferi operatorului o durată de viață de 2-2.5 ore, facând acest gimbal perfect pentru nunți.


Ce face Letus cu Helix Jr diferit față de celelalte gimbal-uri de pe piață? În mod cert, prima caracteristică ce îți ia ochii este design-ul. Acesta se bazează pe plasamentul corect al centrului optic al obiectivului, având multiple beneficii în timpul filmării: Poți balansa gimbal-ul mai repede decât alte gimbal-uri de pe piață; Poți tine camera mai aproape de pieptul tău într-o manieră mai naturală și, datorită design-ului cu camera sprijinită din partea de jos, operatorii nu vor trebui să țină camera deasupra capului pentru a filma la nivelul ochilor. Pe lângă toate astea, prețul lui Helix Jr vă va capta atenția.


Letus Helix Jr este sprijinit de dedesubt, aceasta caracteristică îi permite operatorului să pună gimbalul jos fără nevoia unei macarale sau a unui stand. Încărcarea sugerată a lui Helix Jr. e undeva la 3.2 kg, dar cu balansare și utilizare potrivită, gimbal-ul poate facilita utilizarea până la 6.8 kg. Gimbal-ul cântărește 1.6 kg în modul handheld și sub 1.4 kg în modul "aviatic". Poți schimba între aceste moduri în sub 3 minute.


Atunci când iei în considerare toți acești factori, este foarte ușor de văzut de ce Letus Helix Jr a acaparat piața gimbal-urilor pentru camere mici. Bazându-se pe succesul fratelui mai mare și având multiple îmbunătățiri ce complementează excelent camerele mai mici și DSLR-urile, Helix Jr este prima alegere pentru toți cei ce filmează evenimente și documentare și nu avem niciun motiv să credem că Letus se va delăsa.