LeSports Hong Kong alege Calrec Summa pentru un flux de lucru perfect


Accentuând impulsul pe care îl are Calrec în acest moment în piața emergentă din Hong Kong, LeSports Hong Kong e gata pentru viitoarea sa extindere cu trei noi mixere digitale Summa. LeSports Hong Kong este o cea mai populară platformă video OTT (Over-the-top content) cu transmisiuni sportive și a ales mixerele Summa pentru caracteristicile sale bogate și ușurința de utilizare de neegalat.


"Aici la LeSports Hong Kong ne străduim mereu să ne înbunătățim programele și să ne mărim conținutul multiformat pentru a atrage noi telespectatori," a spus P.K. Lee - LeSports Hong Kong. "Noile mixere Summa sunt un pas important în atingerea acestor scopuri pentru că simplifică chiar și cele mai dificile sarcini de playout audio."


Vânzarea, instalarea și testarea sistemului Summa a fost făcută de Jolly Pro Audio, un integrator de sisteme și specialist pro-audio din Hong Kong.


"Suntem încântați să le urez bun venit celor de la LeSports Hong Kong în familia Calrec, iar această vânzare reprezintă prima instalare Summa multimixer din Hong Kong." a spus Andy Leung de la Jolly Pro Audio "Cu suprafața sa de control ultrasimplificată și interfața touch-screen revoluționară, Summa le oferă celor de la LeSports un control simplu și intuitiv asupra întregului lor flux de lucru, un flux de lucru ce este adesea foarte complex."


De pe site-ul LeSports Hong Kong, fanii sportului din Hong Kong pot accesa o gamă largă de evenimente sportive din întrega lume. Oferind atât live streaming cât și video on demand, LeSports oferă aplicații pentru iPhone, Android și o aplicație pentru Smart TV.


Anthony Harrison, director internațional de vânzari, Calrec Audio a declarat: "LeSports Hong Kong oferă un serviciu valoros și binevenit prin oferirea de conținut sportiv divers, profesional și de înaltă calitate către telespectatorii săi. Suntem încântați să le urez bun venit celor de la LeSports în familia Calrec."