Legenda continua. Canon 24-105mm f4 L II IS


Noul obiectiv Canon 24-105mm continua povestea legendara a celui mai popular obiectiv de la Canon, care implineste 10 ani de existenta. 


O reimprospatare a acestui obiectiv era necesara. Producatorul japonez s-a hotarat sa aduca la zi aceasta lentila, astfel incat fiecare imbunatatire sa fie la maxim valorificata. Design-ul a fost regandit pentru o ergonomie mai buna. Este clar ca 24-105 a fost gandit bine, cu o combinatie care face trecerea foarte frumos intre plastic, metal si suprafete cauciucate. Impreuna construiesc un obiectiv gandit special pentru conditii aprige de utilizare, cu o protectie sporita la praf si apa. Este o sticla clasica din seria L care se respecta. Butoanele ce sunt dispuse in exteriorul obiectivului, arata mult mai bine, au o ergonomie mai buna, sunt usor de atins si folosit, dar in acelasi timp sunt solide oferind o rezistenta sporita. Cu o diafragma maxima constanta de 4 stopuri, 24-105 reprezinta in acest moment cea mai buna solutie pentru o lentila de Kit. Contrastul si culorile arata performante ridicate, odata cu schimbarea noilor lentile. Sharpness-ul acestui obiectiv este la fel de bun ca la cea mai scumpa lentila din clasa L. Bokeh-ul este onorabil, tinand cont de focala mare pe care o are 24-105. In principiu, daca esti fotograf sau videograf, trebuie sa te ocupi de compozitie si cadratura, iar de restul se va ocupa 24-105-ul IS II USM.


Recomand acest obiectiv pentru Videografii si Fotografii care doresc sa obtina imagini calitative repede si usor. Indiferent ca vorbim de calatorii, evenimente sportive sau diverse shooting-uri in locatii exterioare, indiferent de conditiile meteo. Aceasta este lentila ideala, extrem de versatila si usoara care impreuna cu o camera din seria CINEMA EOS sau cu un DSLR Full-Frame, reusesc sa faca o echipa ideala, de nedespartit.