Le Group Spectre achiziționează echipamente Grass Valley pentru închirieri


Le Group Spectre Sonore, un specialist din domeniul audiovizual din Quebec, a ales Grass Valley pentru a își completa portofoliul de producție live. Această investiție oferă o soluție la cheie ce le permite celor de la Le Group Spectre Sonore să capteze mai mult din piață pe măsură ce compania își crește portofoliul de închirieri video.


Le Groupe Spectre Sonore este acum echipat cu unul dintre puternicele sisteme de reluare Grass Valley K2 Dyno, un mixer video cu 2 M/E-uri Grass Valley Korona K-Frame V-Series și șapte camere LDX 86 HD/3G/4K cu frame rate mare. Această ofertă completă, cu capacitate end-to-end de la achiziția de conținut la redarea de reluări, va forma un flypack ce poate fi folosit la orice eveniment în direct și ce va livra capacități de producție accesibile, flexibile, fără compromis din punct de vedere al performanței.


"Ne-am construit o reputație pentru livrarea celor mai calitative producții live, așa că pe măsură ce ne extindem afacerea, e critic să ne menținem referința înaltei performanțe. Nu este nicio altă companie în care să avem încredere precum avem în Grass Valley. Ca și noi, ei nu fac compromisuri când vine vorba de calitate. Soluțiile lor au funcționalitatea de care avem nevoie și ne oferă flexibilitate completă pentru a opera în orice mediu de producție."


Le Group Spectre Sonore beneficiază  de fluxuri de lucru eficiente, intuitive și poate oferi imagini de înaltă calitate potrivite chiar și pentru ecrane imense (IMAG). K2 Dyno este echipat să folosească orice rezoluție, de la SD și HD la 3G și 4K UHD și livrează redare la orice viteză de la 0% la 200%. Mixerul video Korona K-Frame livrează scalabilitatea necesară producerii în SD/HD și cu un upgrade de licență simplu, 3G/1080p și 4K UHD. În plus, camerele LDX 86 oferă achiziție de conținut multiformat și multiviteză cu abilitatea de a upgrada funcționalitatea atunci când este necesar.


"Nevoia de calitate a producțiilor nu mai este exclusivă lumii de televiziune și film; concertele și evenimentele corporative au aceeași nevoie în prezent de imagini uluitoare și fluxuri de lucru de producție intuitive. Există o sinergie puternică între companiile noastre, atât în ceea ce privește abordarea livrării unor soluții foarte bune pentru nevoile clienților noștri, cât și în livrarea de imagini uluitoare ce spun povești complexe. Suntem mândri că am lucrat cu Le Group Spectre."