LDX 82 - Noua serie de camere de la Grass Valley


Seria LDX 82 de camere de la Grass Valley constă în patru modele ce oferă nivele variate de flexibilitate pentru a se potrivi nevoilor oricărei producții, cu capacitatea de upgrade pe măsură ce producția și tehnologia are nevoie de schimbări. Aceasta include gama de culori extinsă ce suportă ITU-R BT.2020.


XDR - Extended Dynamic Range - operarea cu această funcție (HDR cu 15 F-stop-uri complete sau >800% față de camerele obișnuite) este disponibilă pentru toate formatele 50/59.94 Hz, oferind un nou nivel de experiență de vizualizare.


LDX 82 Flex - este nivelul de intrare pentru achiziția într-un singur format 1080i sau 720p, acolo unde este necesară doar o optimizare artistică limitată.


LDX 82 Première - poate comuta între 1080i și 720p și are drept caracteristică principală funcția Contour Equalizer ce permite reglarea claritatea în umbre, mid-tone-uri și highlight-uri în mod independent.


LDX 82 Elite este calul de bătaie crucial pentru producțiile HD în direct - de la evenimente sportive la producții bazate pe scenarii. LDX 82 Elite poate comuta între 1080i, 720p șio 1080PsF și are caracteristica PowerCurves pentru filmarea în condiții dificile și Color Protect pentru a ajuta la corectarea problemelor de iluminare.


LDX 82 WorldCam este soluția ideală pentru orice producție, în orice fel de condiții, și încorporează toate caracteristicile lui LDX 82 Elite și, în plus, 1080p. LDX 82 WorldCam permite filmarea unor producții 1080p ce ar fi altfel imposibil de filmat fără investiții în iluminare adițională sau fără degradarea serioasă a calității imaginii. LDX 82 WorldCam este disponibil doar ca upgrade pe 7 zile sau ca licență perpetuă GV-eLicense de la orice altă cameră din seria LDX 82, cu licență singulară sau multiplă.


Pentru spațiile relativ restrânse, sunt disponibile și versiuni compacte ale lui LDX 82 Première, LDX 82 Elite și LDX 82 WorldCam.

Creative Broadcast Solutions este unic distribuitor Grass Valley pe piața din România și punem la dispoziția clienților atât servicii de consultanță, proiectare și instalare cât și service și suport post-vânzare.