Kazmedia isi pune bazele in puterea camerelor Grass Valley


Glass Valley anunta cum Kazakhstan Media Center, Kazmedia, a selectat camere compatibile HD ca parte a unei actualizari complete a studioului din Nur Sultan, Kazmedia Ortalygy. Noul echipament ofera clientilor servicii media imbunatatite, inclusiv servicii de productie si difuzare pentru sapte canale de televiziune nationale si trei posturi de radio. Implementarea face parte dintr-o miscare mai ampla de revizuire a facilitatilor Kazmedia, permitand furnizorului de servicii de difuzare sa raspunda cererii de continut live aflat intr-o continua crestere. Noile camere vor ajuta la transmiterea stirilor live, spectacolelor sportive si de divertisment din studio. Okno TV, cu sediul in Kazakhstan, efectueaza modernizarea studioului.

Cele 18 camere din seria Grass Valley LDX 82 si cele 4 camere compacte din seria LDX C82 ofera radiodifuzorului un nou nivel de imagine si de performanta pe mai multe rezolutii. Implementarea ofera acum capacitatea HD si va pregati drumul pentru HDR si acces la productia remote prin intermediul programului e-Licence al Grass Valley care permite implementarea unei platforme hardware cu o varietate de functionalitati software ce pot fi actualizate.

Muksinov Rinat Marselevich, director general adjunct - director tehnic al Kazmedia, a comentat: „Pe masura ce ne pregatim afacerea pentru a profita de oportunitatile pe care le ofera sectorul media din Asia Centrala, avem nevoie de tehnologie care sa poata creste si sa evolueze in functie de nevoile noastre, permitandu-ne sa oferim imagini de calitate uimitoare si servicii exceptionale pe care clientii nostri le solicita. Echipa de la Grass Valley a dat dovada de o intelegere profunda a afacerii noastre, iar solutiile sale indeplinesc toate cerintele noastre. Grass Valley a oferit, de asemenea, instruire la distanta, permitand programului proiectului sa se desfasoare in timp util, chiar si in timpul unei pandemii globale.”

Noul echipament ofera echipei Kazmedia posibilitatea de a comuta intre rezolutii mai mari si frame rate-uri.

„La Grass Valley, ne-am angajat sa ajutam radiodifuzorii si producatorii de continut sa isi adapteze fluxurile de lucru si serviciile pentru a satisface nevoile publicului lor principal. Suntem incantati sa colaboram cu Kazmedia, deoarece face acest pas important pentru a-si pregati studioul pentru viitor si suntem mandri ca vor juca un rol important camerele Grass Valley in furnizarea de continut inovator telespectatorilor din regiune”, a adaugat Marco Lopez.