JTV din Coreea de Sud instaleaza un nou mixer Brio


Jeonju Television (JTV), o companie regionala TV si de radiodifuziune din Jeonju, Coreea de Sud, a instalat un mixer audio digital Calrec Brio36 si Brio12 pentru studioul sau FM si camera DJ-ului JTV Magic FM.

Seung Young Hwang, Team Leader al departamentului Inginerie si Operatiuni Tehnice de la JTV, a declarat: „Folosim un mixer Calrec Artemis din 2016 in studioul nostru TV si ne doream aceeasi valoare, performanta si putere, dar intr-o amprenta diferita. 

Brio-urile au o interfata a utilizatorului intuitiva si o calitate superioara a sunetului. Pentru pret si mai ales pentru nevoile noastre nu exista un mixer mai bun pe piata.” 

JTV Magic FM acopera muzica, sport, probleme sociale si muzica traditionala coreeana. Mixerele audio Brio sunt utilizate pe o varietate larga de emisiune, inclusiv programe precum Happiness Power Plant, Theme Music Odyssey si Love4U.

Anthony Harrison, director de vanzari internationale, Calrec, a declarat: „Industria de difuzare din Asia este vibranta, mai ales avand in vedere provocarile cu care s-a confruntat industria cu COVID-19 si suntem incantati ca JTV profita de mixerele Brio de top.”

Calrec a lansat si Calrec Sound Institute, o serie de cursuri de formare online gratuite de certificare pentru Brio si alte mixere, precum si formare cuprinzatoare AoIP.