Intalnirea Videografilor din Romania


Brasov 2017. Pentru CBSPro a fost o experienta la un alt nivel, care se reflecta din ce in ce mai mult in comunitatea de Videografie din Romania. Evenimentul organizat de Geo Munteanu si Stefan Mirea sau mai bine spus Frame Concept, si sustinut de CBSPro, a reprezentat o evolutie clara in sfera Videografilor Independenti. Pe langa lectorii deja consacrati in Videografia de Eveniment, compania noastra a reusit sa aduca in fata publicului pe Andrei Baltaretu – Film DOP, care urmeaza ca in luna Decembrie sa lanseze un nou lung metraj – Ghinionistul si care a vorbit despre workflow-ul productiei de Cinema. Un alt lector ce a marcat prezenta la Frame Concept 2017 a fost Adi Popa – DOP in Publicitate care a prezentat aspecte despre workflow-ul de productie. La invitati speciali au semnat prezenta Michael Lehmann-Horn, din Germania – CEO Magic Multi MGmbH si Grass Valley Distributor EMEA, care a facut o ampla prezentare a softului de Editare EDIUS 9 Pro. Monique van Kleef a venit din Olanda in calitate de reprezentant oficial F&V Europe B.V. pentru a prezenta cele main noi solutii de iluminare, soft light pentru productiile de videografie, film si televiziune.

Pentru ca reprezentantul Grass Valley a fost impresionat de evenimentul desfasurat la Brasov, a acordat, in premiera mondiala un numar de licente valabile timp de 6 luni, pentru toti participantii la Summit, ce le permite utilizarea EDIUS 9 Pro, fara limitari sau logo-uri puse pe fisierele exportate. Mai mult de atat, anuntam oficial ca pentru toti cei care au participat la Intalnirea Videografilor de la Brasov, editia Frame Concept 2017, Grass Valley ofera participantilor un discount special pentru migrarea catre licenta finala de Edius 9 Pro.

Eduard Schneider alaturi de Andreas Bogenschuetz de la Zeiss au prezentat solutii si gadget-uri de ultima ora din Domeniul productiei cinematografice. CBSPro isi propune sa ramana alaturi de cea mai mare comunitate a Videografilor Independenti din Romania sustinand workshop-uri, masterclass-uri si programe competitive in educarea corecta a acestei nise.