HPRC facelift in 2017


In domeniul audio-video, sunt cateva brand-uri cunoscute prin produse de calitate ce ofera siguranta pentru transportul si depozitarea camerelor de filmat si a accesoriilor aferente. Printre acestea se numara si HPRC, ce are o popularitate deosebita in Romania. 


Incepand cu acest an, firma italiana aduce imbunatatiri de ergonomie si design la cateva produse importante, ce fac parte din portofoliul consacrat al acestui brand. 


O sa ne indreptam atentia spre modelul 2550 w, cea mai utilizata geanta pentru echipamentele video cu accesorii. Aceasta o puteti achizitiona in 4 variante: goala, cu burete modular, pereti ajustabili, sau interior textil separator. Fata de primul model, noua geanta ofera o ergonomie total schimbata la manerul de troller, care vine cu un sistem nou de detasare, mult mai usor si accesibil. Clapetele de blocare a gentii, prezinta mai multa siguranta si pot fi accesate mult mai usor, iar sistemul de inchidere (balamalele case-ului) acum sunt dublate pentru o eficienta sporita. O placuta transparenta pentru text sau logo, ne ofera posibilitatea sa afisam datele de contact, sau un text cu ceea ce contine case-ul. Mai nou, cu precomanda, puteti imprima pe rotile acestui troller, un text sau un logo cu firma dumneavoastra. Aceste roti, ca marime, sunt cele mai mari pe care le puteti gasi in piata de profil, asigurand un transport rapid si o stabilitate mai mare a trollerului. Design-ul intern a fost imbunatatit pentru a reduce greutatea totala a gentii cu 15% fata de primul model. Acest aspect este foarte important atunci cand aveti de efectuat deplasari pe distante lungi cu transportul aerian. 


HPRC ofera o solutie excelenta pentru siguranta si transportul echipamentului dumneavoastra la cele mai inalte standarde. Cu o ergonomie de ultima ora, rezistenta in conditii extreme, gentile fabricate de producatorul Italian nu au cum sa dezamageasca asteptarile oricarui profesionist care tine la echipamentul sau.