HD Protek își accelerează fluxul de lucru cu Calrec Summa


Compania turcească de producție HD Protek a instalat un mixer audio Calrec Summa în timpul actualizării echipamentelor unității lor de broadcast exterior (OB) HDP 04.

 

"Avem un program de producție ocupat și dinamic, iar Summa ne scutește inginerul de sunet de mult timp și efort pierdut." a spus Yucel Ozacar, director general HD Protek. "Mixerul Summa e flexibil, fiabil și ușor de operat, iar funcționalitățile lui puternice ușurează fluxul de lucru pe partea de audio."


"Faptul că ne putem urmări semnalul ușor și că mixerul va funcționa fără probleme de fiecare dată ne crează o atmosferă de confort. De asemenea, Summa adaugă niște opțiuni puternice de mixare audio flotei noastre pentru ca noi să  putem produce show-uri mai complexe cu mai mare ușurință."


"Summa face posibilă configurarea nivelmetrelor pe orice dorim; putem pune nivelmetrul oricărui track, ieșire aux, ieșire principală sau de intensitate pe oricare dintre ecrane, în orice formă pentru a urmări vizual semnalul la trecerea sa prin sistem."


HDP 04 a fost actualizat de integratorul de sisteme Teratek, iar primul show transmis cu acest nou mixer a fost "The Voice Turkey". Flexibilitatea sistemului de matrice Hydra2 și simplitatea operării face ușoară reconfigurarea mixerului de către inginerul de sunet de la un show la altul, ceea ce se întamplă zilnic în programul ocupat plin de evenimente variate al HD Protek.


"Avem o relație de succes cu HD Protek și suntem fericiți că sunt primul operator OB din Turcia ce folosește un mixer Summa." a spus Anthony Harrison, director de vânzări Calrec Audio. "Summa este un mixer de broadcast ce este foarte potrivit în ceea ce privește spațiul, greutatea și limitările de putere ale unei unități OB."