Grupo Multimedios își facilitează producțiile cu ajutorul camerelor LDX 82 Flex


Grupul de posturi TV va utiliza camerele video HD de la Grass Valley pentru o varietate de programe de știri, talkshow-uri și muzică.


Grupo Multimedios administrează la ora actuală mai multe zeci de stații de televiziune din Mexic și din sudvestul SUA, iar compania media plănuiește să își extindă producția prin mai multe canale și locații de anul viitor. Soluțiile de la Grass Valley, inclusiv camerele LDX 82 Flex cu gamă de culori extinsă și capabilități HDR, stații de bază XCU Elite și îi va ajuta pe cei de la Multimedios să creeze conținut de înaltă calitate pentru canalele existente și cele viitoare.


"Principala noastră prioritate este să crearea de conținut de înaltă calitate pentru telespectatorii noștri. Soluțiile de înaltă calitate și suportul eficient pentru acestea sunt critice pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Nu numai că avem experiență cu calitatea soluțiilor Grass Valley, dar noua lor echipă locală a dovedit că este un partener de încredere pentru noi. Camerele LDX 82 Flex sunt o sunt un mare plus pentru fluxul nostru de producție." a spus directorul tehnic de la Grupo Multimedios.


Camera LDX 82 este o cameră ce acoperă toate standardele HD și oferă o sensibilitate excelentă în toate formatele HD, mulțumită capabilității unice Grass Valley e-License, inclusiv 1080p și o gamă largă de culori posibile datorită senzorului Xensium FT CMOS ce permite o sensibilitate mai bună, o rezoluție mai mare și operațiuni XDR (Extended Dynamic Range) cu 15 F-stop-uri complete. Camerele din seria LDX 82 sunt compatibile cu stația de bază XCU Elite ce este caracterizată de o montură unică. Montura poate fi premontată și precablată în rack, construind o conexiune mecanică și electrică sigură, permițându-i stației de bază XCU să se conecteze sau deconecteze la nevoie.


Pe măsură ce compania se extinde cu noi canale și în noi orașe, noile camere LDX 82 flex oferă toate caracteristicile și flexibilitatea de care are nevoie Grupo Multimedios ca să creeze o varietate largă de programe premium în limba Spaniolă.