Grass Valley își va prezenta tehnologiile la BVE 2016


Având în vedere multitudinea de opțiuni pe care le au broadcasterii în zona de rețelistică IP, filmare UHD/4K și a workflow-urilor automatizate, evenimentele și expozițiile oferă șansa perfectă de a vedea tehnologii noi în acțiune și de a vorbi cu experții ce înțeleg noile trenduri din industrie și viitoarele tehnologii. Broadcast Video Expo (BVE) din Londra, 23-25 Februarie este locul perfect în care se pot vedea noile soluții de broadcast de la Grass Valley, la standul D14.


Grass Valley va prezenta produse pentru producții live, infrastructură și workflow media. Cel mai notabil produs demonstrat va fi GV Node, prima platforma de routare și procesare real-time prin IP, pentru prima oară în Marea Britanie.


Produsele evidențiate vor fi:


Camera LDX 86 - acest sistem de cameră oferă suport pentru "format unviresal", putând comuta între 1X/3X/6X HD, 1X/3X 3G și 1X 4K într-o singură cameră pentru flexibilitate supremă în utilizarea camerei, precum și gamă de culori extinsă, oferind suport pentru ITU-R BT.2020 și un upgrade de software care permite folosirea unei game dinamice (HDR) cu 15 stopuri în operare single-speed.


Sistemul de reluări K2 Dyno - face puterea de achiziție a semnalelor 6X HD și 4K accesibile pentru toate unghiurile de cameră și pozițiile de reluări. Cu această soluție, workflow-urile 6X HD și 4K pentru toate pozițiile de cameră și reluări sunt posibile folosind același număr de operatori de reluări și același spațiu necesar în rack. K2 Dyno suportă HD până la operare 6X și 4K și vine în 2 mărimi 4RU și 6RU, ambele interschimbabile între 6X HD și 4K.


Platforma de procesare și routare IP GV Node - Oferă procesare și routare distribuită prin IP în timp real, folosind workflow-uri IP sau SDI cu switching și procesare precisă, incluzând integrare cu multiviewer-ul Kaleido pentru producții live, playout și infrastructură generală. Cu GV Node, swicherele comune IP pot fi folosite în industria de broadcast și media, asigurând operare și procesare la nivel înalt, suportând SDI, MADI & SMPTE 2022-6 ca intrări și ieșiri IP, precum și formatul de compresie 4:1 TICO pentru 4K ce asigură o compresie vizuală foarte aproape de lossless.


GV Convergent - un sistem de routare IP și configurare care administrează în mod transparent routările necesare, menținând interfața de control familiară (în timpul migrării industriei de la infrastructura SDI la IP), introducând noi interfețe pentru configurarea, management-ul și controlul prin SDN (software defined networking), precum și metodele de control tradiționale.


Multiviewer-ul Kaleido-MX 4K - perfect pentru monitorizare în facilitățile ce necesită o calitate excepționala al imaginilor. Kaleido-MX 4K preia calitatea video superbă și graficile pentru care gama Kaleido este recunoscută și le trece la un nou nivel prin suportul nativ al ecranelor 4K UHD. Rezoluția mai mare permite o experiență de vizionare de neegalat și e ideală pentru studiourile de producție TV high-end, SNG-uri/CAR-uri precum și în facilitățile de playout.


Vizitatorii vor putea asista la o demonstrație 4K a camerei LDX 86 4K cu Extended Dynamic Range (XDR) ce va trimite imagini către un K2 Dyno cu Densité și GV Convergent, precum și o configurație de EDIUS și nou lansatul GV STRATUS 4.5 pentru a arăta soluțiile Grass Valley pentru manipularea și editarea conținutului.

Pe lângă demonstrarea acestor produse, echipele Grass Valley vor fi la fața locului pentru a discuta abordarea Grass Valley în ceea ce privește tehnologiile 4K și IP.


Recunoscând importanța interoperabilității în tranziția către IP, experții Grass Valley de la BVE vor discuta rolul de conducere al companiei în formarea AIMS (Alianța pentru soluții media IP), o organizație independentă ce dorește adoptarea deschisă a standardelor din industrie.


"Acest show este o oportunitate excepțională pentru profesioniștii de televiziune din Marea Britanie pentru a vedea ultimele tehnologii și pentru a vorbi cu experții ce îi pot ajuta în investirea cu atenție a bugetelor companiilor pentru termen lung" a spus Jan-Pieter van Welsem, vicepreședinte de vânzări Grass Valley. "Cu toată tevatura din jurul tehnologiilor 4K și IP și a modului în care trebuie să ne pregătim pentru schimbare, e important să vedem tehologiile și opțiunile în persoană pentru a le vedea aplicabilitatea în lumea reală. Nu e niciun dubiu că vom vedea mult interes de la vizitatorii care caută un furnizor de servicii ce îi ințelege și își dedică timpul pentru oferirea unor soluții puternice și scalabile."