Grass Valley își va prezenta soluțiile și produsele la Broadcast Asia 2016


Grass Valley va fi prezent la Broadcast Asia 2016 unde își va prezenta produsele avansate și soluțiile pentru broadcast și pentru piața de producție. Evenimentul va a vea loc între 31 mai și 3 iunie în Singapore, la Marina Bay Sands. Vizitatorii vor participa pentru a vedea ultimele soluții și produse de broadcast, pentru a își face cunoștințe, face schimb de idei de business și pentru a obține informații despre diferitele piețe din industrie.


La show, Grass Valley va prezenta un număr de produse recent introduse pe lângă întregul portofoliu de soluții pentru producții live, știri și playout. Punând accentul pe zonele în dezvoltare ale 4K UHD și migrarea către un workflow IP, Grass Valley își va ajuta vizitatorii să înțeleagă provocările și oportunitățile ce conduc piața.


"Cheia succesului pentru broadcasterii din ziua de astăzi este să investească cu înțelepciune în unelte ce oferă flexibilitate și o cale de creștere ce asigură utilitatea lor și în viitor." a spus Andrew Thronton, vice președinte, Asia Pacific, Grass Valley. "La Broadcast Asia, vom pune accentul pe soluțiile IP bazate pe standarde deschise și pe soluțiile de producție flexibile ce le permit broadcasterilor să lcureze eficient cu orice format în orice moment, precum și pe uneltele noastre de workflow ce rezolvă din provocările în creștere ale pregătirii conținutului video on demand."


Grass Valley va prezenta soluția IP Glass-to-Glass ce ajută broadcasterii să aducă tehnologia IP în soluțiile lor, menținând totodată capacitatea SDI. Soluția aceasta este formată din soluție de procesare și routare IP în timp real GV Node și din sistemul de control și configurare al routării GV Convergent. Compania va prezenta și noul gateway Densite IPG-3901 SDI/IP cu opțiune 1-Wire TICO 4K, noul centru de producție video GV Korona K-Frame S-series ce se pretează perfect pentru spații mici sau pentru setupuri mobile și iTX On-Demand, o soluție video-on-demand (VOD) nouă și inovatoare ce automatizează procesul VOD și reduce dramatic timpul de pregătire.


Alte soluții prezentate vor include camerele LDX 86, sistemul de reluări K2 Dyno, sistemul de editare nonliniar EDIUS 8 și sistemul de producție video și management de conținut GV STRATUS. Participanții vor afla și despre noua alianță strategică la nivel global dintre Grass Valley și Cisco, și vor vedea cum Grass Valley și Tripwire, ambele companii ale brandului Belden, lucrează împreună pentru a permite playout în siguranță peste rețele IP.