Grass Valley își va prezenta soluțiile la Telemundo Expo 2016


Cei de la Grass Valley își vor prezenta soluțiile la Expoziția de Televizione și Cinematografie Telemundo 2016 în zona distribuitorului Excelencia (B-3). Expoziția va avea loc între 28 iunie si 2 iulie la World Trade Center în Mexico City.


"Colaborând strâns cu cei de la Excelencia, distribuitorul nostru în Mexic, ne vom prezenta cele mai recente soluții ce le permit broadcasterilor să îmbrățișeze oportunitățile prezentate de captura 4K/UHD și de workflow-urile IP." a spus Leonel da Luz, vicepreședinte de vânzări, Grass Valley Latin America. "Piața se schimbă, iar clienții noștri caută să investească în modalități ce îi vor face să fie mai eficienți astăzi, dar să îi și asigure că vor fi pregătiți pentr viitor.  Prezența noastră la Telemundo le va oferi vizitatorilor șansa de a vedea toate produsele pe care le oferim pe partea de playout, producție live, producție de știri și soluții IP."


Grass Valley va prezenta sistemul de cameră LDX 86 ce livrează cele mai bune filmări HD/3G, high-speed slowmotion sau 4K posibile. Platforma de routare și procesare IP în timp real GV Node cu procesare viat multiviewerului integrat Kaleido ce suporta workflow-uri IP și SDI; GV Convergent; sistemul de control al routerelor NV9000; switcherul central de producție video Kayenn K-Frame cu suport multiformat incluzând 1080p, 4K și conectivitate IP I/O; și sistemul de replay K2 Dyno Universe HD, 6X și 4K.


De asemenea, vor fi prezentate și sistemul de producție video și management de conținut pentru producția de știri GV STRATUS; sistemul de cameră entry level, extrem de accesibil ca preț, HD Focus 75 Live și camera compactă LDX C80; Playoutul integrat iTX; frame-ul modular compact 1RU Densité 3+ FR1 cu noul gateway SDI/IP Densité IPG-3901 cu opțiunea de fir TICO 4K 1-Wire; sistemul de monitorizare al facilităților end-to-end iControl Customized; și multiviewerul de înaltă calitate și cu întârziere redusă Kaleido.