Grass Valley își extinde portofoliul de soluții de networking pentru piața de broadcast


Atât Grass Valley cât și soluțiile SAM oferă suport pentru cele mai noi standarde din industrie, inclusiv SMPTE ST 2110. 


Tehnologiile avansate de broadcast și standardele de networking sunt în evoluție constantă, iar fiecare producător de conținut este la un anumit stadiu în adoptarea și actualizarea fluxurilor de lucru pentru a profita de aceste avansuri tehnologice. Grass Valley livrează în mod constant soluții de networking cu flexibilitatea și scalabilitatea necesară pentru o gamă largă de nevoi ale utilizatorilor. Aceasta include abilitatea de a incorpora HDR, 4K UHD și IP atunci când modelul de business al clientului o cere.


Fiind fundația ce suportă întregul workflow de producție de broadcast, rețeaua este una dintre cele mai mari investiții ale unei companii. Cu integrarea soluțiilor de networking de la Grass Valley și SAM într-un singur portofoliu, clienții acu acum acces la cea mai largă selecție - precum și la inovație și suport de neegalat - pentru a extinde și actualiza infrastructura lor.


Printre cele mai noi soluții de networking integrat ce suportă SMPTE ST 2110 de la Grass Valley putem enumera:


  • GV Convergent 1.5 - cea mai nouă versiune a lui GV Convergent ajută utilizatorii să administreze transparent routarea SDI și IP pe o interfață familiară cu vizualizarea simplă a lățimii de bandă COTS IP și suport paralel pentru SDN și IGMP, precum și audio breakaway și shuffling și conversie între profilele AES.
  • Sirius 840 - Routare Enterprise cu MV 850 - un multiviewer integrat cu flexibilitate de neegalat - operează în SDI, AES, MADI, 4K UHD, IP. Nu necesită compromis în ceea ce privește I/O, procesarea de semnal sau protecția redundantă. Sirius 840 are procesare audio și video incorporată.
  • Multiviewer-ul IP Kaleido - are cel mai mare număr de decodări simultane de program din industrie cu un număr nelimitat de decodări audio (stereo și 5.1) per program. SOluția suportă SMPTE ST 2110 și 2022-6, DVB MPEG TS și monitorizare OTT a formatelor de streaming, precum și testare și atenționare avansată în caz de probleme a calității semnalelor. Kaleido IP poiate fi folosit cu alte multiviewere Kaleido pentru operare baseband/IP fără întreruperi.
  • IQUCP - o platformă de procesare reprogramabilă pentru interfațare și procesare IP (12G/4K/UHD/HDR) ce este compatibil cu SMPTE ST 2110 și 2022-6/7. IQUCP include monitorizarea de semnal, un multiviewer și o alegere de I/O SDI sau IP, procesare în rețea pentru interfațarea între rețelele IP, precum și conversie de format video, TPG-uri și subtitrări, legalizare și control amp, procesare audio. IQUCP este disponibil cu o alegere de interfețe redundante cu lățime de bandă mare - 25GbE (SFP28) sau 50GbE (QSFP28).
  • Platforma de procesare IP/SDI XIP-3901 Agile - o platformă de procesare FPGA pregătită pentru SMPTE ST 2110. Are flexibilitatea unui up/downconverter 12G/3G/HD-SDI, un quad link 3G spre/de la gear box-ul 12G SDI, frame sync și procesare opțională HDR.

  • Configurare și monitorizare Orbit - monitorizează și raportează eventuale probleme din întreg lanțul de broadcast sau pe componente individuale. Orbit poate identifica conținut folosind Media Biometrics.


"Fundația soluțiilor noastre de networking este folosirea standardelor open. Grass Valley și SAM au fost membri AIMS de la înființare, așa că soluțiile noastre sunt pregătite să distribuie semnale și date în orice mediu. Pe lângă faptul că putem folosi cele mai noi standarde din industrie, soluțiile noastre sunt pregătite pentru viitor, incluzând fluxurile de lucru HDR, 4K UHD și IP." a declarat Jean-Marc d'Anjou, vicepreședinte networking, Grass Valley.