Grass Valley trece la următorul nivel cu EUROMEDIA


Creșterea de interes în ceea ce privește acoperirea 4K UHD i-a obligat pe cei de la EUROMEDIA, lider în oferirea de servicii tehnice, să treacă la 4K UHD în ambele lor car-uri de outside broadcast: A21 și B40, prin extinderea capacităților switcherului Kayenne K-Frame Video Production Center de la Grass Valley.


Actualizarea panourilor switcher-ului 4 M/E Kayenne K-Frame din cele două camioane de la K-Frame-uri Compacte cu 80 de intrări HD/3G și 48 de ieșiri HD/3G la K-Frame-uri Standard cu 180 de intrări HD/3G și 84 de ieșiri HD/3G pentru a oferi 40 de intrări 4K UHD și 20 de ieșiri 4K UHD în modul cu patru cadane. Acestea vor întâlni toate nevoile producțiilor 4K UHD cu posibilitatea de a comuta la HD/3G la nevoie


Directorul tehnic EUROMEDIA ne-a explicat: "Asigurarea unei singure produc'ii 4K UHD este una, dar este o cu totul altă poveste atunci când se transmite câte un meci pe săptămână. Pentru a asigura un debut de succes, am combinat forțele echipei de producție EUROMEDIA cu switcherul Grass Valley Kayenne K-Frame din car-urile OB A21 și B40."


Proiectat să fie folosit la o varietate de producții sportive și de divertisment, cele două camioane au călătorit deja la mai multe evenimente la care au fost folosite capacitățile 4K UHD ale acestora. OB A21 și OB B40 au transmis pentru Canal+, canalul de televiziune premium francez, cu grafica pentru feed-ul privat al meciurilor de fotbal principale din prime time-ul de Duminica noapte și vor fi folosite și la meciuri de rugby.


Kayenne K-Frame aduce cel mai mai ridicat nivel de performanță disponibil pentru producții în direct cu caracteristici inovatoare și actualizări disponibile doar de la Grass Valley. Kayenne oferă suport multiformat, inclusiv 3G și 4K UHD, precum și până la 192 de intrări, 96 de ieșiri și până la 9 M/E-uri cu șase key-ere în fiecare M/E complet pentru HD/3G și până la 48 de intrări, 24 de ieșiri și până la 4 M/E-uri cu 3 key-ere în fiecare M/E complet pentru 4K UHD. Pe lângă toate acestea, switcherele Kayenne K-Frame sunt disponibile acum cu IP I/O pentru conectivitate SMPTE 2022-6.


"EUROMEDIA este exemplul perfect de furnizor de servicii ce se uită cu atenție la viitor și ia decizii și investește în produse ce vor poziționa bine firma pentru a livra conținut superior celui de pe piață," a explicat Jan Pieter van Welsem, vicepreședinte de vânzări și marketing, EMEA, Grass Valley. "Pentru acest upgrade s-a plănuit mult timp, iar faptul că știm că soluțiile noastre au un rol cheie este satisfăcător."