Grass Valley prezintă producțiile IP open-standard pentru IBC TV


MONTREAL, 19 august, 2019 — IBC TV, canalul de televiziune oficial al IBC 2019 (13-18 septembrie, Amsterdam), a ales din nou Grass Valley ca partener tehnic, selectând o serie comprehensivă de unelte de producție pentru a sprijini broadcastul live de la etajul de prezentare. Acest canal va atrage atenția a peste 55.000 de vizitatori IBC cu conținut captivant și va reprezenta începutul mișcării industriei către tehnologii IP open-standard.

Patru camere GV LDX 86 Universe care combină atât frame-rate-uri precum 6X și o rezoluție înaltă de 4K UHD alături de stațiile XCU Universe UXF care suportă cerințele extinse de lățime a benzii ale camerelor LDX 86. IBC TV dispune și de trei sisteme M/E GV Korona K-Frame V-Series. Ca parte a contribuirii canalului la tehnologia IP pentru operații flexibile și rapide, toate kiturile Grass Valley sunt video SMPTE ST2110 către IP și SDI nativ conectat.

„Clienții noștri sunt într-o continuă căutare de moduri de a crea fluxuri de lucru noi și inovative, având la bază o infrastructură scalabilă și rapidă care oferă fluxuri de lucru inteligente. Colaborarea noastră cu IBC TV este un exemplu perfect pentru asta.”, spune Chuck Meyer, Grass Valley. „Ca singurul dezvoltator care oferă o comunicare pur IP între cameră și stația de bază, suntem mândri că IBC TV a selectat Grass Valley pentru a ajuta la transmiterea video către miile de telespectatori”.

Kitul Grass Valley va funcționa și la camerele de conferință IBC prin intermediul RAI, inclusiv Densite 3 Frames cu carduri de procesare video și audio pentru a permite multiple formate AV într-un singur frame.