Grass Valley premiat cu două premii NewBay Media Product Innovation


Două produse Grass Valley au fost selectate pentru primirea prestigiosului premiu NewBay Media Product Innovation pe 2015. Atât GV Node, o nouă soluție de agregare, procesare si routare IP cât și LDX 86 cu XDR, una din camerele cele mai folosite în industria de broadcast, au fost selectate câștigătoare. Premiul recunoaște excelența în producția produselor ce servesc în industriile TV/pro video și radio/online audio, iar câștigătorii au fost selectați de un juriu compus din profesioniști din aceste domenii. Acesta este al doilea an la rând în care Grass Valley primește un premiu.


"Testul suprem pentru orice produs și tehnologie este impactul pozitiv pe care îl are în afacerea clienților noștri." a spus Mike Cronk, vicepresedinte de marketing, Grass Valley. "Acest premiu este decis de utilizatorii noștri, ei recunoscând importanța pe care o avem în piață. Scopul nostru e de a crea unelte inovative, puternice și flexibile, păstrând totodată un preț corect. Oricare ar fi drumul clienților noștri din broadcast, spre IP, 4K, UHD sau automatizări, noi avem o soluție ce a câștigat premii care să îi ajute să obțină ceea ce își doresc."


GV Node este prima platforma de routare și procesare în timp real pe IP, ce oferă procesare IP, agregare IP și switching pentru aplicațiile live. GV Node funcționează la fel de bine atât de unul singur, cât și grupat cu alte două noduri în platforme scalabile.


Camera LDX 86 cu senzor Xensium-FT CMOS ajută operatorii să capteze imagini uluitoare pentru orice tip de producție în orice tip de format. Aceasta folosește o nouă capacitate XDR ce oferă o redare mai bună a culorilor, reproducerea mai bună a imaginilor în zonele inchise la culoare cât și in cele mai deschise. Camera oferă cea mai bună experiență de vizualizare indiferent de format: HD/3G sau 4K.