Grass Valley oferă upgrade către EDIUS 8 la preț promoțional


De pe 1 Februarie până pe 30 Aprilie, Grass Valley oferă o promoție specială ce le permite utilizatorilor de EDIUS Neo (versiunile 1 până la 3.5) sau EDIUS Pro (versiunile 2 până la 6.5) să își actualizeze programul la EDIUS 8 la prețul special de 349 de euro, fără TVA. Această promoție este disponibilă în toate regiunile, exceptând Japonia, unde este disponibil un program separat de upgrade.


"Conceput pentru a permite editarea în timp real a mai multor formate pe același timeline, EDIUS 8 le permite operatorilor programului să lucreze rapid, fără a mai se preocupa de conversii sau transcodări ale materialului sursă." a spus Mike Cronk, vice președinte de marketing, Grass Valley. "Acest program de actualizări le permite utilizatorilor EDIUS să treacă la ultima versiune ușor și cu costuri reduse, dar nu uitați că promoția nu durează la nesfârșit. Acest program este o unealtă must-have pentru știri, producții live, documentare și multe alte aplicații."


EDIUS 8 permite folosirea a mai multor formate și rezoluții decât oricare alt software de editare/montaj, permițând montajul în timp real al tuturor formatelor populare SD, HD, 4K fără timp de randare separați. EDIUS 8 oferă suport pentru Windows 10 și include un nou instrument browser proprietar Grass Valley, ce permite gestionarea conținutului audio, video și a cadrelor foto înainte de a importa fișierele în EDIUS pentru montaj. Fiind un software la care nu se plătește abonament, EDIUS 8 va fi updatat gratuit pe întreaga sa durată de viață.


Programul de actualizări pentru EDIUS 8 va fi disponibil numai prin intermediul partenerilor Grass Valley și va fi oferit numai ca serial key (CD-Key), nu ca un produs împachetat. Această promoție este deschisa, de asemenea, și celor care au cumpărat versiuni academice.