Grass Valley livreaza solutii de camera 4K UHD, HDR & IP marilor case de inchirieri


Grass Valley este furnizorul preferat de camere pentru compania de inchirieri Presteigne Broadcast Hire. Acestia au achizitionat 25 de camere LDX 86N Universe 4K UHD pentru a putea face fata cererii din ce in ce mai mare de camere de inalta rezolutie si IP.

Aceste camera ofera posibilitati 4K UHD, 3G si HD clientilor firmei, permitand si o cale usoara de upgrade catre 4K UHD, HDR si IP pe masura ce piata evolueaza.

"Am identificat un trend in care majoritatea caselor de inchirieri migreaza catre camerele Grass Valley, deoarece clientii cer din ce in ce mai multe caracteristici avansate, capabilitati multi-format si suport IP nativ pe care Grass Valley le ofera in mod curent. Am observat fiabilitatea si performanta imaginilor pe care le ofera camerele Grass Valley in teren la foarte multe evenimente majore. Pe masura ce piata tranzitioneaza catre 4K UHD, IP si HDR, noi trebuie sa ne adaptam, iar camerele Grass Valley fac adaptarea foarte usoara. Avem reputatia ca livram cele mai noi tehnologii clientilor, iar Grass Valley este lider in migratia IP, migratie ce este de mare importanta in business-ul nostru. Fiind cel mai important furnizor de camere al nostru ne va ajuta atat pe noi, cat si pe clientii nostri." a declarat Adrian Young, COO, Presteigne Broadcast Hire.

Toate camerele achizitionate au tehnologia Grass Valley DirectIP ce permite manevrarea foarte eficienta a distributiei de semnale necompresate. Fluxul de lucru DirectIP simplifica si interconexiunile, permitand doar capetelor de camera sa fie la locatie, pe cand statiile de baza XCU pot ramane in centrul de productie.

"Broadcasterii si organizatiile media lucreaza din greu sa ramana in frunte, iar solutiile end-to-end bazate pe standarde IP de la Grass Valley livreaza scalabilitatea si flexibilitatea necesara pentru a se adapta usor si rapid la diferite formate, pastrand capacitatea de a expune imagini fascinante." a declarat Tim Banks, vicepresedinte de vanzari EMEA, Grass Valley