Grass Valley livrează peste 100 de camere LDX în Ungaria


Antenna Hungaria, provider-ul de servicii de broadcast, telecomunicații și producție live din Ungaria a achiziționat peste 100 de camere de la Grass Valley (aici includem camere native HD/4K cu capacitate HDR, camere compacte pentru spații restrânse, routere și controllere, multiviewere și procesoare de semnal).


"În ceea ce privește expunerea noastră globală, urmează campionatele mondiale de sporturi acvatice ce vor avea loc în Budapesta, iar acest eveniment este cel mai mare eveniment sportiv ce a fost găzduit de Ungaria. E important ca Antenna Hungaria să fie echipată cu o infrastructură flexibilă și multiple opțiuni de captură." a menționat Vilmos Varadi, producător executiv la Antenna Hungaria


"Unul dintre motivele pentru care lucrăm cu Grass Valley de atât de mult timp este că am constatat că tehnologiile lor sunt foarte fiabile. Cu ajutorul experienței noastre extinsă împreună, am putut să integram tehnologia rapid și ușor, știind că vor funcționa la cheie din prima, astfel încât am putut să atingem deadline-ul impus de apropierea campionatului mondial de sporturi acvatice." a spus integratorul de sisteme.


Cele 4 Car-uri de transmisiuni vor fi echipate cu un amestec între routerele digitale video/audio NVISION 8140 și NVISION 8280 288x576, sisteme de control NV9000, multiviewre de înaltă calitate Kaleido-MX și Kaleido-X, frame-uri Densite 3 și Densite 2 și peste 100 de camere, incluzând noile LDX 82 - singura cameră nativă HD ce oferă o gamă de culori extinsă și un gamă dinamică ridicată cu 15 F-stop-uri, LDX 86, camerele compacte LDX C86, camere LDX 80 echipate cu o licență pentru upgrade-uri rapide GV-eLicense, camere native 4K/HD/3G/High-speed LDX 86N și stații de bază XCU.


"Suntem încântați că lucrăm cu Antenna Hungaria la acest proiect. Este exemplul perfect al unui client ce se gândește la viitor, iar Antenna Hungaria este acum echipată cu o soluție ce poate crește și se poate adapta la nevoile viitorului."