Grass Valley lansează T2 4K pentru redare/înregistrare de calitate


Grass Valley a lansat ultima sa soluție de redare/înregistrare - T2 4K - o soluție ce va ajuta broadcasterii și organizațiile media să înregistreze și să redea orice format video și audio, indiferent că acesta este SD, HD sau 4K. Această soluție versatilă este optimizată pentru o gamă largă de aplicații, de la evenimente live la producții mobile, livrând flexibilitate și fiabilitate de neegalat ce este crucială în mediile de broadcast.


Combinând look-ul și feeling-ul unui VTR tradițional, T2 4K oferă o platformă flexibilă și agilă 4K/HD/SD pentru ingest,replay, transmisiuni, editare și management de conținut. O aplicație software face mai ușoară selecția media, crearea de playlisturi și playoutul, iar integrarea cu Grass Valley EDIUS le permite utilizatorilor să editeze și să taie clipuri în timpul înregistrării pentru a mări viteza de transfer a conținutului.


"Grass Valley este numărul 1 în tehnologie și media, așa că noi suntem ștacheta pentru calitate, flexibilitate și fiabilitate de neegalat pentru orice mediu de producție în direct. Soluțiile noastre le permit clienților să se adapteze rapid pe măsură ce nevoile lor se schimbă și evoluează. Acest mod de gândire este evident în noua noastră soluție T2 4K." a declarat Katsushi Takeuchi, reprezentant Grass Valley


Disponibil în versiunile Elite și Pro, T2 4K suportă conținut 4K cu un singur canal de intrare sau ieșire, sau cu un canal de înregistrare și două canale de ieșire simultan în modul HD/SD. Având un touch screen rapid și clar de 7 inch cu control pentru jog și shuttle pentru operare rapidă și intuitivă, interfața grafică le permite operatorilor să realizeze tot ce își propun cu acest aparat.


Conectivitatea video/audio se află pe panoul din spate, iar T2 4K poate accepta fișiere prin USB 3.0 sau prin transfer prin rețeaua obișnuită de internet gigabit, aparatul suportând o gamă largă de formate de fișiere, inclusiv Grass Valley HQX, XAVC, XAVC S, XDCAM, P2, AVC-ULTRA, Apple ProRes 422, Avid DNxHD și MPEG-2.