Grass Valley introduce ultima versiune a Recorder/Player-ului T2, T2 Series 3


Grass Valley a dezvoltat centrul de redare audio/video SD/HD T2 Series 3 cu gândul la versatilitate, fiabilitate și eficiență, trei factori pe care se bazează broadcasterii atunci când crează conținut în situații dificile precum transmisiunile live și producțiile mobile. Pentru a ușura fluxul de lucru în aceste medii, T2 Series 3 are un ecran LCD cu touchscreen de 7 inchi pe panoul frontal, precum și intrare pe un canal și iesire pe două canale ce pot fi utilizate simultan pentru înregistrare și redare.


Pentru a satisface ritmul rapid de lucru al producțiilor live, fiecare model T2 Series 3 - T2 Express 3, T2 Pro 3 și T2 Elite 3 - este proiectat în conformitate cu standardele robuste de broadcast ale Grass Valley și este caracterizat de un CPU mai puternic și de o capacitate mărită a memoriei pentru a îmbunătăți stabilitatea și fiabilitatea. În funcție de formatul conținutului, T2 poate accepta fișiere cu ajutorul unuia dintre cele șase porturi USB 3.0 (două în față și patru în spate) sau prin transfer de date printr-o rețea standard Gigabit Ethernet. Broadcasterii pot chiar să editeze instantaneu un clip înregistrat pe T2 Series 3 folosind software-ul de editare EDIUS.


"Atunci când vine vorba de producții live, broadcasterii nu își permit să irosească timp cu sisteme contraintuitive și voluminoase ce nu oferă conținut de înaltă calitate într-un mod rapid și eficient. T2 Series 3 este flexibil, oferind o singură platforma SD/HD pentru ingest, reluări, transmisiuni, editare și administrare de conținut, totodată oferind și o experiență prietenoasă de lucru, combinând comenzile stil VTR cu touchscreen cu operarea unei stații de lucru." a spus Pete Semerak, VP Grass Valley.


În plus față de comenzile ușor de utilizat, ecranul LCD de pe panoul frontal afișează imagini de calitate ce pot fi gestionate și selectate, editate și tăiate, apoi livrate ptrintr-o suită de aplicații software integrate.