Grass Valley implementează un sistem de camere IP în platforma Cloud a Dutchview Infostrada


O parte centrala a noii platforme de producție în cloud folosită de Dutchview Inforstrada este camera LDX 86 WorldCam, însoțită de stația de bază XCU HD/4K XF IP. Acestea reprezintă o soluție completă de camere IP de la Grass Valley.


Duminică, 22 Noiembrie 2015, show-ul TV Carlo's TV Café a fost transmis pe RTL4 folosind producția cloud controlată de la distanță. Aceasta a fost prima transmisiune live care a folosit această tehnologie.


Pe 23 Noiembrie, Voetbal Inside a fost transmis pe RTL 7, devenind a doua transmisiune live care a folosit tehnologia cloud implementată de Grass Valley.


"Suntem foarte mândri și fericiți că am reușit să lucrăm îndeaproape cu departamentul nostru de cercetare și dezvoltare, alături de echipa de dezvoltare de la Dutchview Infostrada pentru a aduce lumii întregi prima soluție de producție IP bazată pe Cloud." a spus Marcel Koustaal, vice președinte, sisteme de camere, Grass Valley. "Să lucrăm cu Peter Bruggink, director tehnic al Dutchview Infostrada, și echipa lui a fost nu numai extrem de plăcut, cât și extrem de productiv - Consider că împreună am făcut un pas important în producția IP."


"Sunt mândru că RTL a avut încredere în noi și a îmbrățișat inovația producției în cloud - o premieră mondială" a spus Peter Bruggink, director tehnic Dutchview Infostrada. "În timp ce multe companii media și radiodifuzori lucreaza cu producții de la distanță sau video-over-IP, noi am făcut saltul către o platforma cloud a cărei resurse sunt disponibile la o apăsare de buton. Deși în ultimele luni am lucrat intens cu echipa de cercetare și dezvoltare de la Grass Valley în Breda, la fabrica lor de camere, cred că ambele companii sunt extrem de mulțumite de această realizare.