Grass Valley furnizează sistemul de știri pentru trei televiziuni braziliene


Platforma de producție media all-in-one Grass Valley GV STRATUS a fost aleasa pentru a sistemul de știri end-to-end a trei mari televiziuni din Brazilia: TV Bahia, TV Integração și TV Pajuçara. Aceste parteneriate întăresc poziția Grass Valley ca lider în producție live, fiind și prima alegere a broadcasterilor din această regiune. GV STRATUS le permite broadcasterilor să fie primii care aduc știrile on-air, cu ajutorul fluxului de lucru puternic, agil și flexibil ce simplifică munca în mediile de lucru de producție de știri.

Telespectatorii de astăzi cer ca materialele de "breaking news" și conținutul important să fie livrat rapid, simultan, pe mai multe dispozitive. Prin urmare, broadcasterii au nevoie de fluxuri de lucru eficiente, utilizate în echipă, ce le permit contactul rapid cu telespectatorii. GV STRATUS este cel mai complet și mai versatil mediu de aplicații pentru producție non-liniară și aduce capacități îmbunătățite de administrare a știrilor, precum publicare pe social media integrată, monitorizare și urmărire.

TV Bahia, un vechi colaborator Grass Valley și un afiliat al televiziunii Rede Globo, a ales să își actualizeze mediul de știri cu ajutorul GV STRATUS cu GV I/O ce permite patru canale de ingest și opt de playout, patru stații de editare în inaltă rezoluție EDIUS Workgroup 9 și zece stații de editare în rezoluție mai mică EDIUS. Acest nou flux de lucru îi permite echipei de producție să administreze conținutul pe mai multe fluxuri de lucru, de la ingest la playout, accentuând performanța și agilitatea dintre departamente.

Fluxurile de lucru eficiente și infrastructura flexibilă sunt cruciale pentru broadcasterii ce au din ce în ce mai mult conținut în sistemele de știri. TV Integraçãom, un alt client tradițional Grass Valley, a ales GV STRATUS pentru două locații din Brazilia, alături de zece platforme versatile de editare EDIUS Workgroup 9 pentru a crea un flux de lucru de știri end-to-end Grass Valley. Aceste noi echipamente permit echipei de producție să folosească multiple formate, inclusiv fișiere "wild" generate de utilizatori. Broadcasterul planifică să folosească același setup și în alte locații.

TV Pajuçara este un nou client Grass Valley, ce a ales soluția GV STRATUS pentru a susține două canale de ingest și patru de playout. Aceștia au ales și cinci stații de lucru în rezoluție redusă EDIUS și opt stații de lucru EDIUS Workgroup. Noul flux de lucru asigură disponibilitatea fișierelor către toți utilizatorii din rețea și permite o viteză mult mai bună de lucru în aprobările necesare în producțiile de știri.

"Broadcasterii tradiționali de știri iau acum contactul cu telespectatorii pe mai multe platforme, inclusiv pe social media, pentru a le afișa știrile cât mai repede cu putiință. Din această cauză, sistemele de știri sunt în continuă evoluție. Suntem foarte mândri că acești trei broadcasteri au ales GV STRATUS pentru a își crea noile fluxuri de lucru. Aceste parteneriate sunt un exemplu clar al parteneriatului apropiat dintre Grass Valley și broadcasteri pentru a obține sisteme de știri la cel mai înalt nivel." - a declarat Nahuel Villegas, vicepreședinte de vânzări, Grass Valley America de Sud