Grass Valley foloseste puterea IP pentru productia realizata cu LiveTouch 1300


Grass Valley introduce LiveTouch 1300, cel mai nou membru al sistemului lor de productie highlights si replay. Noua solutie aduce flexibilitate sporita productiei 4K UHD si permite utilizatorilor sa captureze video direct prin intermediul surselor IP si ofera un flux de lucru ideal pentru productii mobile.

Conceput special pentru productii mobile, outside broadcast (OB) acest sistem este construit pentru viata pe drum. Noul LiveTouch Dashboard face ca monitorizarea, controlul, pornirea si configuratia de baza sa fie simple si rapide in mediul on-and-off al unui camion OB.

Chris Merrill, directorul de marketing al produselor Grass Valley, a comentat: „Cererea de continut captivant si de calitate uimitoare este mai mare decat a fost vreodata. Am dezvoltat LiveTouch 1300 pentru a ajuta clientii nostri sa creeze suficient material 4K UHD pentru orice scenariu de productie. Acum, mai mult decat oricand, este crucial sa se permita broadcasterilor si creatorilor de continut mai multa libertate pentru acoperirea evenimentelor live indiferent de locatia acestora. LiveTouch 1300 face ca productia distribuita si fluxurile de lucru colaborative sa fie usoare si rapide.”

Pentru o productie eficienta, LiveTouch Panel include acum un set de instrumente unic care elimina nevoia de PC-uri externe. In plus, aceasta ultima versiune de LiveTouch permite productia multiformat fara a schimba fluxul de lucru al operatorului. Cu intrari care accepta un raster complet, procesarea unica 4K UHD/HD si HDR/SDR functioneaza cu usurinta in conformitate cu standardele de productie. Operatorii concurenti pot avea acces la toate camerele si serverele pentru a crea, edita si reda instantaneu pachette de highlights. Simplificarea crearii de continut este realizata si de Fileflow 4, o noua interfata de utilizator simplificata care permite operatorilor sa creeze rapid reguli pentru livrarea automata de fisiere pe retelele de socializare, arhiva si alte destinatii bazate pe retea. 

Construit avand in vedere cele mai recente medii IP native, LiveTouch 1300 simplifica cerintele UHD 4K cu interfete unice redundante 50G SMPTE ST 2110 cu NMOS IS-04 si IS-05 care permit operatorilor sa utilizeze conexiuni de retea IT standard pentru a identifica si conecta rapid sistemul.