Grass Valley câștigă două premii NewBay Media pentru produsele sale inovatoare


Grass Valley anunță că seria LDX 86N de camere și switcherul de producție Korona K-Frame S-series au primit premii NewBay Media pentru inovație de la TV Technology. Acest premiu, oferit prima oara în 2013, recunoaște excelența în fabricarea de produse ce deservesc industriile TV/pro video și radio/online audio.


Grass Valley a lansat soluțiile de cameră LDX 86N HD/3G/4K/High-Speed în Aprilie 2016 ca o complementare a generației curente de camere LDX 86. Seria de camere le oferă clienților flexibilitatea de a alege între o rezoluție nativă 4K sau de a folosi 3G/HD nativ pentru toate aplicațiile în care este necesară o performanță 3G/HD fără compromisuri. Cu șapte premii Emmy primite pentru tehnologia sa dee imagine, Grass Valley își continuă recordul în imagistică avansată cu această nouă serie de camere.


Broadcasterii din întreaga lume știu că switcherele Grass Valley sunt standardul de aur in industrie, iar centrul de producție video/switcher-ul GV Korona K-Frame S-Series aduce o soluție compactă mult dorită profesioniștilor ce lucrează în unități mobile sau studiouri mici. Această nouă opțiune le oferă acces broadcasterilor la o peformanță legendară și putere creativă de neegalat într-un switcher ce vine la un preț și mărime mai mică. Un beneficiu adițional pentru operatori este ca nu mai au nevoie de training - odată ce știu cum să utilizeze oricare din switcherele Grass Valley, știu să le utilizeze pe toate.


"În fiecare an, Grass Valley lucrează să clădească pe deceniile sale de experiență pentru a le aduce clienților produse noi și inovatoare ce le fac viețile mai ușoare și funcționeaza mai bine chiar și pentru audiență," a spus Neerav Shah, vicepreședinte de marketing, Grass Valley. "Într-o piață din ce în ce mai competitivă, aceste premii ne confirmă angajamentul de a introduce constant produse și tehnologii best-in-class."


Câștigătorii premiilor NewBay Media sunt selecționați de un juriu de utilizatori profesioniști. Criteriile de evaluare includ conceptul și designul, utilizarea creativă a tehnologiei, prețul și conveniența în utilizarea într-un mediu de broadcast tv/pro video sau radio broadcast/online.