Grass Valley & ChyronHego au inventat o soluție integrată pentru arenele sportive


Locațiile pentru evenimente sportive din SUA folosesc cu succes o soluție integrată cu un singur punct de control pentru grafică și switching dezvoltată de Grass Valley în colaborare cu ChyronHego. Proiectată pentru producțiile de anvergură, integrarea îi permite unui regizor tehnic să schimbe show-urile cu grafici speciale livrate simultan pe multiple display-uri. Acestea includ tabele de scor, ribbon board-uri cu LED-uri și ecrane de concurs, toate într-o manieră simplă, repetabilă.


"Atât Grass Valley cât și ChyronHego au o tradiție de lungă durată în inovarea în materie de tehnologie de broadcast. A fost doar o chestiune de timp până la începutul colaborării dintre cel mai important producător de de sisteme de grafică de broadcast și cel mai important producător de switchere dn lume. Formalizarea unei noi soluții de integrare este o veste nemaipomenită pentru clienții noștri. Înseamnă, printre altele, că putem crea sinergie la nivel ingineresc și creativ pentru a le oferi regizorilor mai mult control și eficiență mai bună în mediul de producție de evenimente sportive."


Noua inovație plug and play introduce controlul cu un singur buton al graficilor ChyronHego pentru stadioane și broadcast în interfața de utilizare a switcherelor video Grass Valley Kayenne, Karrera și Korona. Această integrare permite sincronizare scenă cu scenă sau layer cu layer pentru repetabilitate grantată, oferind regizorului încrederea necesară că grafica va primi comanda de play în momentul acționării butonului. Regizorii pot chema acum tranziții și reluări cu grafică prin controlarea de la distanță a stațiilor de grafică ChyronHego pentru a afișa prezentări grafice multilayer pe tabelele de scor - chiar și cu o singură ieșire video.