Grass Valley alimentează producția de știri pentru IBC TV


IBC TV, canalul oficial de televiziune al expoziției IBC, folosește echipamentele Grass Valley pentru a interacționa cu cei 60000 de vizitatori prin conținut captivant, toate acestea fiind alimentate de soluții IP.


În acest an, scopul celor de la IBC TV este să prezinte modul în care o combinație între cea mai bună expertiză, cel mai bun set de competențe și echipamentele potrivite poate să ajute echipele de producție să folosească tehnologia IP să creeze cele mai flexibile producții în direct. Fluxul de lucru live din acest an va fi construit în jurul celui mai recent standard SMPTE ST 2110.


Grass Valley le va permite celor de la IBC TV să livreze știri și interviuri în direct direct de la show către ecranele centrului de expoziții din Amsterdam, către site-ul IBC TV și către camerele de hotel din Amsterdam. Feed-urile video captate cu ajutorul camerelor Grass Valley LDX 86 vor fi transportate de la zonele de conferință și expoziție printr-o rețea de fibră optică către studio-ul de producție dedicat. Cu ajutorul unei interfețe directe IP de la stația de bază a camerei, camerele nu au nevoie de echipament de conversie conectat direct la switch-ul de rețea. Switcher-ul de producție Grass Valley GV Korona K-Frame V-Series și multiviewer-ul vor fi folosite, oferind performanță și control de neegalat ce vor reduce complexitatea producției și vor oferi flexibilitatea necesară pentru a transmite conținutul în direct foarte rapid.


Construit în jurul standardelor SMPTE, soluțiile IP Grass Valley se integrează perfect cu alte echipamente ce vor fi folosite de IBC TV. Feed-urile camerelor live vor intra în serverele de producție EVS IP cu feed-urile arhivate ca fișiere centralizate în sistemul central de stocare EVS. Echipa de producție va folosi apoi sistemele de producție de conținut și de administrare EVS.


"Toți broadcasterii, indiferent de mărimea lor, au nevoie de infrastructuri și fluxuri de lucru flexibile și agile pentru a putea face față noilor tendințe. IBC TV este exemplul perfect al unui canal singular ce poate folosi avantajele soluțiilor IP. Grass Valley este furnizorul cel mai important de soluții IP, cu mai multe sisteme vândute decât orice alt furnizor. Suntem mândri să spunem că am fost aleși și anul acesta să ajutăm IBC TV, un post ce este o parte importantă a experienței expoziției IBC. Camerele noastre LDX 86 și switcherul de producție GV Korona combinate cu fluxul de producție live IP EVS Technology vor permite zecilor de mii de vizitatori să urmărească știrile de la IBC exact atunci când se întâmplă." a declarat reprezentantul Grass Valley.