Grass Valley ajuta Public School sa prezinte evenimente clientilor virtuali


Compania de divertisment live si media din Los Angeles, De Tune, a ales software-ul bazat pe cloud GV AMPP de la Grass Valley ca platforma de servicii (SaaS) pentru a sustine transmisiuni de evenimente in direct complet virtuale. De Tune a implementat pentru prima data platforma Agile Media Processing GV pentru a ajuta Public School, agentia de creatie detinuta de Czarnowski Collective, sa permita desfasurarea evenimentelor de tip teatru in lumea virtuala. 

„Ne-am dorit o abordare de productie cu adevarat descentrlizata, cu o adevarata piesa de inginerie cu care sa poti conta pentru a fi consecvent in timp ce conduci mai multe iesiri dintr-o singura interfata de utilizator. GV AMPP face asta; il putem folosi pentru a analiza toate celelalte aspecte ale fluxului de lucru, sa ne asiguram ca se comporta asa cum ne asteptam si sa continuam sa impingem continut chiar si cu inconsecventele internetului,” a comentat fondatorul si CEO-ul De Tune, Michael Thuney. „Acest tip de abordare bazata pe cloud este cu adevarat globalizata, raspunde nevoilor clientilor nostri chiar si dincolo de restrictiile COVID-19 si ne ofefra o utilizare mai mare asupra oamenilor si echipamentelor; acum pot avea echipa mea acasa si disponibila pentru a lucra mai mult spectacole in timpul saptamanii.” 

In primul sau proiect cu Public School, De Tune a pus bazele aplicatiei GV AMPP Master Control pentru a crea o sala de control master in cloud cu redundanta completa, accesibila oriunde in lume. Fluxul de lucru a sustinut trei evenimente de o ora in sase tari din EMEA, din America si din Asia, cu 40 de prezentatori in intreaga lume, aflati in casele personale, fara sprijin tehnic la fata locului. Feeduri live, cu traduceri si subtitrari, au fost livrate unei audiente globale de 5000 de CDN-uri. Folosind GV AMPP Master Control, o echipa De Tune formata din 24 de persoane, localizata la distanta, a reusit sa gestioneze fara probleme 37 de terabyte de video si date in direct in cloud.