Grass Valley aduce soluții de networking îmbunătățite la NAB 2017


Centrul de Date Broadcast introduce o abordare scalabilă a IP-ului Glass-to-Glass


Atunci când sunt realizate corect, rețelele nu ar trebui să fie ceva la care broadcasterii să se gândească. Asta nu înseamnă că rețeaua nu este o piesă critică în puzzle-ul broadcastingului, ci dimpotrivă - rețeaua este lipiciul ce unește procesul de producție cu o bună circulare a semnalelor, a datelor și a comenzilor într-un workflow. Grass Valley, un brand Belden, a cultivat parteneriate strategice și a dezvoltat îmbunătățiri ale soluțiilor cheie care includ Centrul de Date Broadcast pentru a asigura faptul că sistemele de rețele ale broadcasterilor sunt construite conform unor standarde și beneficiați de avantajelor platformelor hardware COTS.


La NAB 2017, Grass Valley va prezenta mai multe părți ale Centrului de Date Broadcast: kituri network de media IP Cisco 9200/9300; GV Node v2.0 și GV Convergent v1.3, ambele care suportă acum standardele propuse de SMPTE ST 2110; modulele Densité IPG-3901 v2 care permit o tranziție IP scalabilă și flexibilă; precum și Kaleido-IP pentru monitorizarea tuturor formatelor IP ale unei platforme.


„Puteți avea cele mai bune soluții din lume în studioul sau în camionul dumneavoastră, dar fără o rețea stabilă și de încredere calitatea producțiilor dumneavoastră va suferi, adesea sub forma unor ecrane goale sau a imaginilor rele, lucruri ce nu pot fi trecute cu vederea de către spectatori”, spune Neerav Shah, senior vice președinte de marketing strategic la Grass Valley. „Grass Valley a conceput Centrul de Date Broadcast pentru a răspunde nevoilor de networking de pe parcursul întregului proces de producție, o abordare cap-coadă care suportă fluxul de lucru actual de IP și aduce beneficiile unui data center de IT tradițional - extensibilitate, toleranță la erori, fiabilitate - pe care le aplică într-un mediu de broadcast.”


Grass Valley este dedicat să ajute tranziția broadcasterilor de la infrastructurile de ieri construite numai într-un singur scop, de broadcast, la rețele media bazate pe capacități IT evoluate de astăzi. Aceste rețele includ beneficii precum o scală de networking mai agilă și asseturi de control al conținutului, virtualizarea rețelei, calcularea resurselor și costuri reduse ale echipamentelor. 


Grass Valley își demonstrează soluțiile pentru rețele la NAB în separeul SL106.