Grass Valley abordează noile trenduri de producție si livrare de conținut la ABE Sydney 2016


Astăzi și mâine, o parte din directorii Grass Valley vor prezenta informații ce vor ajuta broadcasterii și creatorii de conținut să scoată maximul din conținutul lor, să își îmbunătățească eficiența fluxului de lucru și să își crească afacerea. Grass Valley e un partener de nădejde ce se concentrează pe a ajuta clienții să creeze, controleze și conecteze conținutul oriunde, oricum și oricând acesta este consumat.


În sesiunile de conferință de la ABE, Klaus Weber, senior marketing manager - camere video, își va prezenta opiniile pe subiectul schimbării peisajului producțiilor video prin folosirea rețelelor IP cu lățime de bandă mare cu ajutorul soluțiilor de cameră Direct IP Grass Valley. Mark Hilton, vicepreședinte de infrastructură, va prezenta pe subiectul mutării către tehnologia IP și conceptul Grass Valley Broadcast Data Center.


"Modul în care se consumă conținut în ziua de astăzi e în continuă schimbare, așa că soluțiile noastre sunt cocnepute să fie avantajate de multiplele oportunități create de această schimbare." a spus Andrew Thornton, vice președinte de vânzări Asia Pacific GV. "Echipa noastră de la ABE este acolo ca să își împărtășească perspectivele cu privire la rolul conținutului și impactul noii tehnologii, discutând și față în față cu invitații despre situația specifică a business-ului lor."


La show, vizitatorii vor învăța mai multe despre platforma de procesare și routare IP în timp real GV Node, o componentă fundamentală a sistemului Broadcast Data Center al companiei. GV Node asigură conexiunea dintre lumile IP și broadcast prin livrarea unor funcționalități critice ce le sunt necesare broadcasterilor, dar nu sunt disponibile în soluțiile IP tradiționale. Vizitatorii vor afla și despre seria de camere LDX 86 cu interfață direct IP ce permite producții live de la distanță folosind rețele IP prin conectarea camerelor LDX 80, LDX 86 și LDX 86N direct la switchere off-the-shelf ce sunt conectate la o rețea IP. Camerele din seria LDX 86 cu senzori CMOS Xensium-FT livrează o calitate a imaginii uluitoare și o gamă dinamică de necrezut - 15 f-stop-uri cu capacitate HDR.


La ABE se va discuta și despre platforma integrată de playout iTX, ce le permite broadcasterilor și service providerilor, mici sau mari, să livreze conținutul lor pe toate platformele globale fără probleme de fiabilitate. iTX combină automatizarea, controlul master, grafică, branding și subtitrări într-un mediu modular, bazat pe software prin IP sau SDI. iTX este testat în lucru, livrând mai mult de 17.5 milioane de ore de broadcast în fiecare an.