Grass Valley a câștigat două premii NAB Best Of Show 2017


Grass Valley Densité UHD-3901-UC și XCU Universe UXF au fost premiate de TV Technology.


Încă din 2014, programul NewBay Media Best of Show a recunoscut produsele noi și deosebite expuse la NAB Show prin preimii acordate de publicațiile sale, dintre care face parte și TV Technology. În acest an, cardurile de procesare modulare Densité UHD-3901-UC și stațiile de bază pentru camere XCU Universe UXF de la Grass Valley au fost printre produsele desemnate ca și câștigătoare.


"În fiecare an la NAB, premiile NewBay Media Best Of Show sunt o modalitate de prezentare pentru produsele remarcabile ce îî vor ajuta pe profesioniștii în broadcast în studio și pe teren în fiecare zi." a spus Neerav Shah, vicepreședinte Grass Valley. "Ne mândrim cu faptul că ne ascultăm nevoile clienților și suntem încântați că TV Technology a văzut cardurile de procesare modulare Densité UHD-3901-UC și stațiile de bază pentru camere XCU Universe UXF ca soluții inovatoare pentru industria de broadcast." 


Pentru a susține un amestec de conținut HDR și SDR, noile carduri de procesare modulare Densité UHD-3901-UC includ capabilități de cartografiere HDR. Cardurile pot acomoda o adoptare treptată a elementelor de producție HD în fluxurile de lucru de emisie UHD, protejând în același timp investiția în echipamentele instalate cu un model pentru conversia SDR to HDR cât și upconversie HD to 4K/UHD. În ceea ce privește upgrade-ul studiourilor la 4K/UHD, acest nou modul de upconversie le permite echipamentelor instalate deja să fie folosite și integrate în fluxuri de lucru mai avansate. Aceasta include actualizarea conținutului SDR pentru a fi folosit în fluxurile de lucru HDR ce sunt din ce în ce mai populare.


Stațiile de bază pentru camere Grass Valley XCU Universe UXF sunt proiectate să accepte cerințele extinse de lățime de bandă a camerelor LDX 86 și LDX 86N cu viteză de operare de până la 6X, filmare 4K și 15 F-stop-uri HDR. Noul XCU oferă acum o flexibilitate enormă cu capacitatea de a transmite orice format video prin IP (inclusiv TR-03, TR-04 și standardul nou propus ST 2110) sau SDI. Noul suport avansat UXF oferă și patru sloturi SFP+ suplimentare compatibile MSA, care adaugă interfață IP complet redundantă și 12G SDI prin SFP.


Mii de produse, toate noi față de NAB-ul de anul trecut, sunt înscrise anual pentru a fi considerate pentru un premiu NewBay Media Best Of Show. În funcție de industria produsului, aceste premii sunt oferite de TV Technology, Digital Video, Government Video, Video Edge, Radio Magazine, Radio World, Pro Sound News și Sound & Video Contractor - toate publicații ale NewBay Media.