GoPro lansează HERO6 Black


GoPro lansează HERO6 Black, cea mai nouă cameră de acțiune din gama producătorului american. Acest nou GoPro este caracterizat în principal de apariția modului QuikStories - o aplicație ce editează și transferă filmările direct pe telefon pentru o partajare extrem de ușoară. Astfel, îți poți posta aventurile pe Instagram, Facebook și alte platforme de social media pentru a îți ține fanii la curent cu întâmplările din viața ta. Cu ajutorul QuikStories le poți trimite celor dragi un email cu ultimele întâmplări din viața ta. HERO6 Black filmează 4K60 și 1080p/240, iar noul senzor GP1 oferă o captură îmbunătățită a imaginilor și stabilizare avansată pentru mișcări fluide si line.


Nu mai trebuie să aștepți până ajungi acasă sau la birou pentru a monta și încărca filmările tale. Comparativ cu HERO5 Black, HERO6 Black descarcă imaginile de trei ori mai repede mulțumită compatibilității wi-fi 5 GHz. Pentru a folosi noua funcție QuikStories, trebuie descărcată aplicația GoPro și aplicația Quick pe iPhone sau Android. Uneori, o grafică frumoasă este ceea ce îi trebuie unei filmări ca să iasă în evidență - folosind aplicația Quik pe desktop, poți adăuga datele GPS ca grafica peste proiectele tale QuikStories. HERO6 black folosește GPS-ul pentru a înregistra traiectoria, viteza, altitudinea și mai multe statistici.


HERO6 este o cameră mult mai performantă, captând filmări superbe și clare, chiar și în condiții de lumină redusă. Au fost îmbunătățite și controlul prin voce al funcțiilor camerei, cât și stabilizarea imaginii. HERO6 Black este impermeabil până la o adâncime de 84 de centimetri fără carcasă, are un ecran touchscreen cu diagonală de 2", trei microfoane incorporate și tagging HiLight. Puteți alege între diverse moduri pentru filmat și pozat, printre care RAW, WDR (wide dynamic range), photo burst, timelapse, night photo și looping pentru a vă capta activitatea așa cum vă doriți.


Oricare ar fi aria de interes a cumpărătorului, GoPro HERO6 Black vă permite să captați acțiunea și să le-o împărtășiți fanilor și prietenilor cu o viteză mult mai mare decât înainte. HERO6 Black vine cu o baterie, un GoPro Frame pentru protecție suplimentară, monturi cu adeziv (plate și curbate) și o montură curbată. Pentru a vă personaliza suplimentar GoPro-ul, se pot comanda și accesorii suplimentare.