Ghinionistul – o comedie Româneascã autenticã


Saptamana aceasta are loc Premiera in Cinematografele din România, a unei noi productii autohtone – Ghinionistul. Creative Broadcast Solutions este pe afis, sustinand acest proiect, inca de la inceput. Despre acest film, ce merita vazut fara ezitare, este in regia lui Iura Luncasu, după ce în urmă cu un an aborda pentru prima dată genul thriller, cu filmul "Tudo", pe care la realizat cu Directorul de Imagine Andrei Baltaretu-Iancu, de altfel care semneaza imaginea si la aceasta comedie. Se anunta ca va fi unul dintre filmele româneşti cu o distribuţie impresionantă, astfel incat, comedia "Ghinionistul" aduce împreună actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ale showbizului autohton. Ii putem vedea pe Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, si bineinteles ca avem si roluri secundare savuroase  cu Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.


“Ghinionistul trebuie să convingă publicul românesc că cel mai bine ne pricepem să râdem. Am avut noroc că am întâlnit oameni care au înteles asta, primul sprijin venind din Reşita, unde am descoperit o mare deschidere din partea tuturor. Autorităţile locale şi comunitatea de business au făcut totul ca acest film să iasă aşa cum ne-am dorit", a concluzionat regizorul Iura Luncasu.


O producţie independentă realizată exclusiv din fonduri proprii sub egida Imagine8 Stories, scenariul filmului "Ghinionistul" este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători ai comediei fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările pentru comedia "Ghinionistul" au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi. Ca echipament, camera principala a fost Canon C500 si Cam B Canon C300. Revenind la povestea filmului, autorii vor sa ne transmita cum noi, românii, credem în noroc şi ghinion, dar ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile, iar filmul "Ghinionistul" este despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visurile. Ce-i drept, are multe "pieze rele" în jur!


"Ghinionistul" este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie 2017.