Gateway-urile MuoN si FusionN ale Riedel optimizeaz fluxul de lucru pentru CTV Outside Broadcasts


Riedel Communications a anuntat ca CTV Outside Broadcasts a implementat recent gateway-urile Riedel MediorNet MuoN si FusionN in fluxul sau de productie live pentru a optimiza viteza si flexibilitatea conversiei semnalului in timpul productiei unui reality show popular. Solutiile MediorNet muta conversia SDI-IP la margine, permitand un flux de lucru IP complet scalabil. 

„Cu dispozitivele inovatoare de tip gateway de la Riedel ne-am dat seama ca scalarea IP nu este doar posibila, ci si usoara,” a declarat Paul Francis, Chief Technical Officer la CTV Outside Broadcasts. „Solutiile altor producatori necesita desfasurarea unor cutii cu aspect dezordonat, dar MediorNet functioneaza cu ajutorul unui singur comutator care este deja montat, gestionand doua sau mai multe semnale, dupa cum este necesar in fiecare locatie. Natura implementarii gateway-ului SFP de la Riedel a permis intr-adevar eficienta si flexibilitatea proiectului nostru.”

Gateway-urile IP MediorNet MuoN bazate pe SFP-ul Riedel ofera multiple interfete practice pentru conectarea semnalelor SDI in IP. Cu factorul lor de forma redusa (SFP+, SFP2), modulele pot fi instalate in interiorul unui comutator IP standard 10GE / 25GE. Deoarece sunt definite de software, modulele MuoN pot fi configurate pentru a rula incapsularea, cum ar fi SMPTE ST 2110, ST 2022-1/2 si ST 2022-6.

Dispozitivul MediorNet FusionN implementat de CTV Outside Broadcasts este o poarta de sine statatoare versatila conceputa pentru aplicatii de control de la distanta. FusionN 6 poate fi configurat cu o combinatie de module MuoN pentru a oferi capacitatile de procesare a semnalului de care are nevoie compania de productie. Gateway-ul este capabil sa trateze pana la opt conversii de gatewa pentru semnalele HD/3G sau patru in UHD.

„CTV este recunoscut ca un furnizor principal de broadcast, cu o experienta de peste 35 de ani in transmisia externa. Marea lor flota OB se ruleaza in toata lumea, oferind solutii tehnice si creative productiilor din toate genurile. Suntem foarte bucurosi sa contribuim la succesul continuu al CTV,” a declarat Denis Paré, VP al vanzarilor la Riedel Communications. „Mai ales in mediile OB, spatiul este excelent. Aici, solutiile noastre SFP inteligente miniaturizate economisesc spatiu si energie pretioase, optimizand in acelasi timp viteza si flexibilitatea conversiei semnalului. MediorNet MuoN si FusionN sunt practic destinate afacerilor OB.”