FUJINON UA107x8.4" - Obiectivul broadcast 4K cu cel mai puternic zoom (107x)


Fujinon UA107x8.4" este un obiectiv 4K de broadcast cu un zoom lider de piață de 107x ce face parte din seria "4K Premier" de obiective Fujinon. UA107x8.4" acopera un interval larg de cadre, de la cadru ultra-larg best-in-class de 8.4 mm până la un super-telephoto de 900mm, toate acestea fac din acest obiectiv unul perfect pentru o varietate de aplicații 4K.


Nevoile pieței de broadcast sunt în continuă expansiune de la apariția tehnologiei 4K, lucru observat prin vânzările spectaculoase de TV-uri (circa 31.6 milioane de televizoare 4K au fost vândute anul trecut). Această tendință de creștere este așteptată să continue și în 2016. Actualmente, necesitatea de a avea obiective 4K zoom de înaltă magnificație este în continuă creștere, cu dorința de a capta imagini dinamice la rezoluții 4K. La transmisiunile sportive, spre exemplu, loviturile puternice ale jucătorilor, expresivitatea fețelor acestora și gesturile fine văzute la sporturi precum golful, sau momentele decisive și expresivitatea antrenorilor ce trebuie captate de departe la meciurile de fotbal necesită un obiectiv zoom puternic și fiabil. Pe lângă asta, nevoia pentru un obiectiv 4K ușor de operat ce poate capta imagini ce variază de la vederi panoramice ale locației, la expresiile faciale ale unor artiști pe scenă în timpul concertelor este în creștere.


UA107x8.4" este un obiectiv zoom 4K pentru broadcast ce are cel mai mare zoom din piață pentru un obiectiv de genul lui (107x). Acoperind o gamă largă de distanțe focale, de la un 8.4 mm cadru larg (lider de piață) până la un super-telephoto de 900 mm, imaginile pot fi filmate în rezoluție 4K într-o varietate de aplicații precum transmisiuni sportive, concerte și performanțe live. Sistemul de focalizare "ce plutește", care controlează mai multe grupuri de lentile în funcție de distanța la care se vrea focalizarea, realizează filmări de înaltă rezoluție pe întregul interval de zoom. Producții dinamice la înaltă rezoluție sunt astfel posibile. Pe lângă toate acestea, mulțumită tehnologiei de stabilizare optică proprietară Fujifilm "optical stabilization mechanism", apariția efectului de blur din cauza tremurului platformei pe care se află obiectivul este corectat, permițând filmarea unei imagini stabile.


Obiectivele FUJINON de la Fujifilm sunt cunoscute pentru performanța lor, contribuind la evoluția imagisticii prin utilizarea lor în producerea de programe TV, filme și reclame în întreaga lume. Fujifilm va continua să dezvolte tehnologiile optice, de asamblare și de construcție de înaltă precizie ce au fost nutrite de-a lungul mai multor ani pentru a dezvolta și furniza produse inovative ce se adresează nevoilor diversificate ale producțiilor de broadcast.