FOX SPORTS Australia achiziționează al doilea mixer Calrec Artemis


FOX SPORTS Australia a adăugat încă un mixer Calrec Artemis în sediul lor din Sydney, înlocuind un mixer Calrec Zeta ce s-a ocupat de ieșirile audio încă din 2008. Mixerul a intrat în funcțiune pe 30 Noiembrie anul trecut, cu un eveniment marca UFC, apoi cu un meci de fotbal.


Scoaterea din funcțiune a vechiului mixer și apoi instalarea noului mixer Artemis a durat mai puțin de 48 de ore. Asamblarea a fost făcută chiar de echipa tehnică a FOX SPORTS Australia. Fișierele pentru prima transmisiune a mixerului au fost pregătite și verificate din timp, așa că atunci când a venit vremea să se intre în direct, sunetiștii au ridicat faderele și s-au simțit familiarizați instantaneu cu noul mixer.


"Când a venit vremea să înlocuim vechiul nostru mixer, Artemis a fost alegerea evidentă. Din moment ce lucrăm deja cu un mixer identic în celălalt studio, adăugarea unui nou Artemis a garantat o tranziție ușoară pentru echipa noastră. Am legat în rețea facilitățile prin adăugarea de carduri Dante în ambele studio-uri și în sistemul de intercom. Acest lucru ne-a oferit o interfață de intercom de mare capacitate ce se extinde la exterior și este disponibilă în rețeaua noastră de outside broadcasting." a declarat reprezentantul FOX SPORTS Australia


"Având mare experiență cu mixerul Calrec Zeta și vechile mixere compacte Calrec, ne-am obișnuit imediat cu setul de caracteristici principale, fiabilitatea deosebită și calitatea produselor Calrec - în special calitatea sunetului. Într-o lume în care multe produse par copiate unele după altele, e foarte ușor pentru cei neatenți să cadă pradă mesajelor de marketing și a devenit foarte greu să găsești funcțiile și caracteristicile operaționale de care ai nevoie. Lucruri simple, precum calitatea fader-urilor, a butoanelor și a rotițelor, precum și monitorizarea și măsurarea logică și instinctiva sunt alte domenii necesare pe care mulți nu le apreciază, dar care se observă evident la mixerele Calrec."


Noul mixer Artemis cu 48 de fadere este instalat în studioul B. Abilitatea mixerului de a se lega prin Calrec Hydra2 a fost cheie pentru cei de la FOX SPORTS, noul mixer putând schimba surse audio fără întreruperi cu mixerul din studioul A, precum și abilitatea de a adăuga unitatea de producție de la distanță Calrec RP1 pentru a controla semnale din teren cu mixerul Artemis din studio.


"Posibilitatea de a apela orice funcție pe orice panou, de a le copia pe mai multe panouri, de a împărți suprafața pentru mai mulți utilizatori și de a stabili monitorizarea alternativă rapid și ușor sunt doar câteva dintre avantajele care fac consolele Calrec ușor de utilizat și extrem de funcționale într-un mediu de producție ce se află în continuă schimbare. Pe lângă acestea, automix-ul incorporat, controlul fader/ function prin GPI și controlul erxtern al automatizării, fac din Artemis un mixer foarte puternic și versatil. Nu apreciem numai setul de funcții avansate al companiei Calrec - știm, de asemenea, că putem conta pe sprijinul remarcabil al companiei în ceea ce privește partea tehnică."


Anthony Harrison, director de vânzări Calrec a declarat: "Ca și alți broadcasteri de mare rang din întreaga lume, FOX SPORTS știe că poate conta pe mixerele Calrec pentru a oferi nu numai setul de caracteristici cel mai robust, flexibil și ușor de utilizat din industrie, ci și sunet de cea mai bună calitate. Este un privilegiu să continuăm colaborarea noastră îndelungată cu FOX SPORTS. Ei știu din experiență că soluțiile noastre îi vor duce înainte fără probleme și vor deschide noi posibilități în ceea ce privește eficiența și economia de costuri."