E-IMAGE - Un nou standard in Videografie


In 2006 Ningbo Eimage Studio Equipment Co s-au concentrat cu produse asupra zonei de broadcast. Dupa 2 ani de cercetari amanuntite si procese minutioase de fabricatie, EIMAGE au creat prima generatie de Capete Fluide Profesionale pentru trepiezi care au fost lansate pe piata. In 2009 EIMAGE au produs primele serii de genti, de altfel populare, din seria Oscar.


In 2011, dupa cativa ani de la lansare, EIMAGE devine cel mai cunoscut brand in China si este recunoscut si pe plan international, stabilind retele de distributie in toata lumea. Compania isi facce simtita prezenta la marile show-uri de profil, aducand in fiecare an tehnolgii si inovatii noi, dezvoltate in fabricile asiatice. 

Despre Slidere.


Incepand de la ES35 si terminand cu ES120, o sa incercam sa trasam cateva linii mari despre caracteristicile importante ale acestora. Trebuie stiut faptul ca sistemul de sina este usor, sigur, rezistent si poate fi ajustat cu foarte mare precizie pentru a determina miscarea camerei. Componentele interne sunt produse in Japonia, sliderul reusind sa fie extrem de silentios si bine finisat. Cel mai interesant, in practica, ni s-a parut faptul ca acestea pot fi ansamblate sau demontate, dupa caz, foarte repede. Intretinerea este usoara si nu necesita o munca suplimentara. Partea utila intervine atunci cand acest slider ofera multiple optiuni de prindere direct pe el (filete 1/4, 3/8 pentru suporti de lumina sau trepiezi). Sliderele sunt construite din 16 straturi de fibra de carbon, oferind cea mai buna stabilitate. Construit cu mare grija pentru nevoile practice ale videografilor, sliderele de la E-Image ofera un confort necesar in orice mediu de filmare. Integritatea si garantia produselor sunt primordiale pentru clienti, E-Image oferind un suport prompt. Toate produsele vin cu husa de protectie si imbusuri ce sunt necesare ajustarilor fine. 


CBSPro este partener oficial E-Image in Romania.