E-Image ES90. Simplu. Usor. Perfect.


Astazi ne-am propus sa aducem in lumina un produs care are o rata foarte mare de utilizatori in domeniile de productie: Film, Tv si Wedding.


Sliderul. Folosit ca sa creeze o miscare lina de camera, ajuta la compunerea unor cadre, de multe ori cu un unghi larg de cuprindere, dar nefiind neaparat o regula prin care putem ajuta la introducerea in povestea filmului nostru, la parasirea unei scene, sa descoperim in cadru diverse lucruri, detalii, o urmarire de la distanta si nu numai. Tot prin miscarile specifice sliderului putem descrie detalii vestimentare sau, de ce nu, sa descoperim formele frumoase ale unui autoturism. Ideea este ca ne ajuta sa compunem  o miscare fluida si lina (sau accentuata) in cadrele noastre. Pana acum, o problema la sliderele conventionale de la alti producatori era miscarea in acelasi timp cu manuirea capului pe care era pusa camera. Solutia gasita de inginerii asiatici de la E-Image a sosit prin montarea unui maner circular ce actioneaza printr-o rotire lina sinele de transport, obtinand o miscare fluida, continua, care la alte modele necesita o precizie si o indemanare sporita din partea operatorului.


Gandit ca un accesoriu practic, acesta poate fi montat pe orice tip de suport, indiferent ca il asezam pe un trepied video, pe doua stative de lumina, sau direct pe picioarele lui de sustinere. Orificiile pentru montarea de suruburi (1/4 3/8) ne permit atasarea usoara a unui cap de trepied, atat unul recomandat, E-Image GH03F, sau de orice alt brand, care sa fie compatibil cu montura plata a sliderului. Este construit din fibra de carbon, ceea ce reduce semnificativ greutatea lui cand este montat si poate sustine o incarcatura a echipamentului de 8Kg. 


Dupa primele teste, am realizat ca este un produs Premium oferit de E-Image si, in acest moment, reprezinta o solutie ideala pentru o gama larga de aplicatii, avand un pret decent. Ca reprezentanti ai brand-ului E-Image in Romania, va putem oferit preturi avantajoase la orice modele ale produselor din gama acoperita de producator.