Duplicator 4K de la Blackmagic Design


Filmatul unui eveniment live nu este de ajuns? Aveți nevoie să distribuiți imediat conținutul? Aici intervine Blackmagic Design Duplicator 4K. Folosind conexiunile SDI, puteți conecta unitatea Duplicator 4K la o cameră sau un switcher și să înregistrați feed-ul video de intrare pe până la 25 de carduri SD simultan în timp real. Aveți nevoie de mai mult de atât? Ieșirea SDI în buclă poate fi conectată la un al doilea Duplicator și apoi trimis în buclă la un alt Duplicator, și tot așa până la infinit sau până rămâneți fară spațiu de stocare sau spațiu rack.


Pentru a fi la curent cu ultimele standarde video, Duplicator 4K folosește compresie video H.265 HEVC pentru a menține o calitate înaltă și mărime compactă a fișierelor, chiar și atunci când înregistrează la rezoluție înaltă 4K. Bit rate-urile H.265 mențin costurile cu stocarea scăzute, având nevoie doar de carduri Class 10 UHS-I sau UHS-II, ce sunt relativ ieftine. Aceste carduri au și avnatajul că sunt refolosibile, așa că le puteți reformata și folosi pentru următorul proiect.


Pentru integrare suplimentară în fluxurile de lucru profesionale, Duplicator 4K se potrivește într-un singur spațiu rack.  Dacă se folosește într-o instalație, conexiunile Ethernet împreună cu RS422 I/O permit controlarea Duplicatorului de la distanță. Dacă vreți să controlați dispozitivul direct, ecranul LCD, cele 6 butoane locale de control și 8 butoane de utilități ușurează navigația și setarea. LCD-ul este folosit și la monitorizarea intrării video. Duplicatorul are și intrări/ieșiri optice pentru conectarea camerelor HD și 4K de la Blackmagic Design sau alte dispozitive de studio.


Indiferent că filmați concerte, recitale, sau alte evenimente live, distribuția live este o altă sursă de venit și le permite celor interesați să retrăiască experiența chiar și după ce evenimentul s-a încheiat. Dacă produceți conținut live, Duplicator 4K va accentuează capacitatea de distribuție.