Drop Ship Audio zboară cu Calrec


Drop Ship Audio, un centru de închirieri stil butic din Los Angeles, și-a echipat cel mai nou flypack cu un mixer Calrec Summa pentru a acoperi audițiile și preselecțiile show-ului de dans "So You Think You Can Dance"


"Fiind un centru mic de închirieri e uluitor că ne permitem un Calrec, nu doar pentru prestigiul pe care îl poartă numele Calrec, ci și pentru că mixerele lor sunt folosite în majoritatea camioanelor OB din Statele Unite și majoritatea clienților noștri ce închiriază echipamente știu deja să le folosească. Calrec a făcut o treabă foarte bună prin menținerea modului de operare și al interfeței de la mixer la mixer așa că este ușor pentru orice inginer să folosească Summa imediat ce se așează pe scaun." a spus Sean Prickett, proprietarul Drop Ship Audio.


"Calrec a furnizat și comandat mixerul chiar înaintea primul show. Pentru mine, e extraordinar că mă pot așeza la mixer și să îl utilizez fără emoții. Poți mixa un show întreg fără probleme chiar dacă e prima oară când folosești Summa, iar asta atestă ușurința în utilizare pe care o promite Calrec pentru întreaga sa gamă de produse."


Mărimea perfectă pentru un flypack a lui Calrec Summa și prețul foarte accesibil le permite celor de la Drop Ship Audio să le ofere clienților același nivel de fiabilitate și putere precum mixerele mai mari de la Calrec: Apollo și Artemis. Interfața de utilizare cu touch-screen le oferă operatorilor flexibilitatea de a accesa funcționalități avansate mai ușor decât ar putea pe alte mixere de mărimea asta.


"Cu mixerele Calrec nu stau niciodată să mă gândesc că "aș vrea să pot face asta". Aproape orice doresc să fac, pot face cu un mixer Calrec, iar Summa nu face excepție de la regulă." a spus Prickett "Unul din punctele principale care m-a atras spre Calrec este utilizarea acelorași porturi de conectivitate I/O la toate mixerele, așa că nu sunt limitat la atașamente pe care le pot folosi doar cu Summa."


Mulțumită rețelei Calrec Hydra2, mixerul Summa e scalabil, conectându-se ușor la alte mixere Calrec și I/O. Adăugarea de I/O-uri este la fel de simplă ca închirierea și conectarea unei cutii extra, ceea ce este un beneficiu atât din punct de vedere al ușurinței de utilizare, cât și din punct de vedere al închirierilor.


"Drop Ship Audio e o companie mică, dar fac lucruri mărețe. Au un portofoliu foarte interesant." a spus Dave Lewty, manager de vânzări regionale Calrec. "Summa e un mixer mic, dar o adăugire extrem de importantă în portofoliul lor de închirieri. Suntem încântați să facem parte din creșterea acestei companii."