dock10 achiziționează al șaptelea mixer Calrec


Cu zece studio-uri în facilitatea lor din Manchester, șapte dintre acestea fiind studio-uri de televiziune, dock10 oferă servicii de televiziune inovatoare și avansate pentru broadcasteri, companii de producție și pentru profesioniștii din industria pro AV. Studiourile de diferite dimensiuni sunt folosite de mulți clienți de înalt profil pentru show-uri TV, și includem aici: The Voice, Match Of The Day și popularul show pentru copii Blue Peter.


Recent, dock10 a achiziționat un mixer Summa cu 32 de fadere și 180 de canale pentru studio-ul lor HQ6 folosit la emisiunile pentru copii ale BBC-ului (canalele de televiziune CBBC și CBeebies). Asta înseamnă că toate cele șapte studio-uri de televiziune sunt standardizate pe mixere Calrec.


Conform lui John O'Shaughnessy, director tehnic la dock10, motivul pentru achiziție a fost înlocuirea unui mixer învechit și continuarea modernizării facilității. "Atunci când am realizat că trebuie să actualizăm acest studio, nu ne-a luat mult să ne decidem la Summa pentru că echipamentul Calrec este cel mai bun din industrie și îl foloseam deja la restul studio-urilor noastre. Folosim Calrec Hydra2 pentru rețelistică și un mix de mixere Apollo, Artemis și Summa în studio-urile noastre. Ultimul mixer Summa achiziționat reprezintă standardizarea tuturor studio-urilor noastre de televiziune pe mixere Calrec."


dock10 folosește capacitatea de networking a lui Calrec Hydra2 atât în interiorul cât și în exteriorul studio-urilor, permițând utilizarea la maxim a resurselor. Folosind Hydra2, dock10 poate seta scenarii complexe, multi-connectate pentru a oferi clienților o flexibilitate imensă și opțiuni de control audio aproape nelimitate, cu un număr mare de intrări și ieșiri ce pot fi împărțite și controlate indiferent de locația acestora. O Shaughnessy subliniază faptul că acest lucru îi ajută să câștige noi clienți.


"Summa este un produs de neprețuit pentru studio-ul nostru. El ne ajută să ne standardizăm fluxul de lucru și ne oferă o flexibilitate mult mai mare față de vechea consolă, pentru ca noi să ne concentrăm pe creativitate și administrarea cu succes a timpului. În plus, serviciile tehnice și de suport ale celor de la Calrec sunt de invidiat." a declarat O'Shaughnessy


"dock10 este unul dintre cele mai importante studio-uri de televiziune din Marea Britanie, cu clienți de înalt profil ce produc volume mari de producții TV, așa că cei de la dock10 trebuie să rămână competitivi și să lucreze în cel mai eficient mod posibil. Suntem încantați că dock10 a ales să achiziționeze din nou un mixer Alrec pentru infrastructura sa audio." a declarat Jim Green, manager de vânzări Calrec.