DJI Phantom 4 Pro V2.0 - ce aduce nou?


DJI a introdus de curând versiunea a doua a celebrei drone DJI Phantom 4 Pro. Printre îmbunătățirile pe care le putem observa se numără transmisia cu tehnologia DJI OcuSync, reducerea zgomotului elicelor cu 60% și conectivitate wireless simultană pentru o experiență first person îmbunătățită.


Fanii celebrei drone DJI Phantom au de ce să se bucure. Phantom 4 Pro V2.0 are foarte multe caracteristici interesante, printre care utilizarea tehnologiei de transmitere DJI OcuSync pentru transmiterea filmărilor în înaltă rezoluție cu delay foarte mic. Utilizatorii se vor bucura și de îmbunătățirea directă a experienței de zbor prin reducerea semnificativă a zgomotului făcut de elice cu 60%. Utilizatorii ce folsoesc experiența de vizualizare first person pentru a lucra, sau chiar a se juca, pot conecta direct Phantom 4 V2.0 cu DJI Goggles pentru o experiență de zbor captivantă.


Cu o autonomie de zbor de 30 minute, o rază de transmitere de 7 km, sistem de detectare al obstacolelor pe 5 direcții și cameră cu senzor CMOS de 1" ce poate înregistra video 4K@60p, Phantom 4 V2.0 este o dronă ce se pretează perfect folosirii atât de către prosumeri, cât și de către profesioniștii ce își doresc o dronă fiabilă și puternică ce îi poate ajuta să își ducă filmările la nivelul următor.