Despre produsele E-Image


Astazi o sa vorbim de produsele de la E-Image. Nu mai intram in detalii cu prezentarea de profil a firmei, pentru ca deja am facut-o intr-un articol anterior. 


Intram direct in subiect si as vrea sa va povestesc despre unele produse de la E-Image si diferentele dintre ele. Asiaticii de la E-Image sunt printre putinele firme de pe piata care pot oferi in spare part (segmente sau pe bucati) produsele lor, in functie de necesitatea clientului. De exemplu cu totii stim ca un monopied este alcatuit din 1,2 sau mai multe segmente clare. Vorbim de corpul monopiedului, picioarele extensibile, talpica adaptoare (quick-release-ul) si eventual capul de trepied. La E-Image toate au serii clare si se pot interconecta (in functie de produs). 


Trepiezii comercializati de noi, si vorbim de seriile care se vand in Kit-uri (picioare, middle spreader + cap trepied) cu exactitate EG03A2 si EG03AA, desi par similari, sunt produse cu diferente clare. 

Intre cele doua modele diferenta este data doar de picioare, care sustin o greutate similara, dar dimensiunile de transport si dimensiunile atunci cand sunt extinse la maxim difera. 

Gentile produse de E-Image sunt concepute si construite premium, din materiale rezistente la intemperii si cu un design futurist. Pentru prima oara o geanta de camera poate fi folosita atat ca rucsac cat si ca geanta de umar. 


Jib-ul de carbon, seria EC800, poate fi achizitionat la un pret mai mult decat accesibil si il puteti gasi si sub forma de Kit (EC800Kb) cu picioarele de trepied incluse in pret. Reprezinta in acest moment cea mai rezonabila solutie pentru filmarea de productie, cu setup mobil, usor si ergonomic. 

E-Image vine cu adevarat in ajutorul videografilor independenti oferind pentru prima oara solutii complete. Producatorul ne ofera slidere motorizate, temporizatoarea pentru time-laps-uri si accesorii ce tin de grip. 


Cele mai noi gagdet-uri reprezinta solutii pentru Vblogari sau corespondenti de presa care vor sa transmita in direct cu telefoanele mobile. Carcasele vin direct cu obiective adaptoare de macro sau wide, facilitand filmarea avansata cu un smartphone. 


La Creative Broadcast Solutions gasiti o gama larga de produse E-Image, la cele mai bune preturi din Romania. Urmariti campaniile active oferite de noi si cu siguranta castigati cele mai avantajoase accesorii pentru echipamentul dumneavoastra.