De ce suntem prezenti la IBC in fiecare an?


Povestea noastra incepe in 1967, cand cei mai importanti oameni din domeniul Comunicatiilor si Televiziunii, pe vremea aceea in jur de 32 de firme expozante si 500 de conferentiari delegati s-au intalnit la Royal Lancaster Hotel in Londra, UK. In anii 60’, domeniile de Comunicatii si Televiziune  prezentau tehnici avangardiste, chiar futuriste, cu batai lungi de aplicatie in viitor. Aici au fost prezentate pentru prima data in lume camere video analogice, color, si mai tarziu am putut gasi primele smartphone-uri cu o camera incorporata.  Incepand din 1967, an de an, IBC a devenit simbol si referinta in aceste domenii, incluzand din anii 70 si principalii producatori al echipamentelor de Film. IBC a devenit parte a unui parteneriat oficial de firme, cu referinta in domeniul Broadcast. Mentionam ca SMPTE, IABM, IEEE, IET, RTS, SCTE sunt standarde lansate si asociate cu IBC ca fiind intelegeri, acorduri internationale pentru industria de Film & Televiziune.


 La inceputul anilor 90’ grupul de firme care sustin si produc IBC se muta in Olanda, iar din 1994 IBC devine un eveniment Mondial de referinta ce are loc in fiecare an. Este clar ca o conventie de acest tip reuseste sa actualizeze tehnologia si sa faca o implementare treptata, dar necesara in evolutia industriei de Televiziune, Film si Comunicatii. 

 

Compania noastra, Creative Broadcast Solutions, este prezenta  in fiecare an la IBC ca Distribuitor. Pe langa noutatile pe care le aflam direct de la producatori, oferim asistenta partenerilor si clientilor nostri prezenti la expozitie in intermedierea sau intalnirea directa cu staff-ul firmelor de profil. An de an gasim furnizori sau reprezentanti noi pentru a implementa pe piata romaneasca produse de calitate din domeniul audio-vizualului.


Va asteptam in 2017 pentru a va aduce noi solutii de ultima ora pentru orice proiect pe care doriti sa il puneti in aplicare, dar momentan nu puteti, din cauza limitarilor tehnologice. IBC va asteapta cu tehnologia zilei de maine.