De ce face diferenta SWIT?


Cu o istorie de 21 de ani (anul trecut la IBC au sarbatorit 20 de ani de la infiintarea companiei asiatice) SWIT reprezinta o echipa de ingineri, permanent upgradata la cerintele pietei. 


Au inceput la mijlocul anilor '90 cand o echipa tanara de ingineri au gasit solutia alternativa pentru acumulatorii folositi de catre utilizatorii de echipamente profesionale portabile. E clar ca vorbim de clasicii acumulatori NP pentru camerele Betacam S/P de la Sony. Pentru prima oara Anton Bauer, de altfel un brand consacrat pentru solutiile de alimentare si lumina, aveau un concurent real pe piata. Timp de 10 ani au crescut constant in alegerea profesionistilor reusind sa ajunga in topul producatorilor de acumulatori. 


In 2004 o noua etapa a companiei incepe sa prinda contur, intr-o asezare de 16.000 metri patrati. Odata cu evolutia pietei de Televiziune ce migra spre era digitala HD, SWIT a inceput sa produca sisteme profesionale de monitorizare a imaginii, convertoare, lumini de platou, lumini de camera si chiar echipamente de emisie-receptie audio-video.


Pentru incununarea succesului, cei de la SWIT, primesc an dupa an premii si certificari suficient de importante incat sa dovedeasca noi inventii si solutii tehnice, prietenoase din punct de vedere al mediului inconjurator. In prezent peste 40 de patente sunt omologate de catre producatorul nipon. 


In prezent asiaticii sunt cunoscuti in peste 70 de tari, sunt sustinuti de catre guvernul asiatic si colaboreaza cu peste 300 de distribuitori de pe mapamond. In acesti ani, reputatia firmei SWIT a cunoscut o reputatie ca unul dintre cele mai serioase branduri, avand o experienta deosebita in relatia cu clientii. 


Incepand din 2014, firma a fost listata la bursa (STOCK CODE 430461). Ascensiunea brandului, alaturi de inovatiile tehnologice, reprezinta o garantie pentru industria de broadcast, ce foloseste din ce in ce mai mult produsele acestei companii. In fiecare an, atat la IBC cat si la NAB sau Photokina, SWIT sunt prezenti cu cele mai noi inovatii.


Astazi in Romania, cele mai importante Televiziuni folosesc cu succes echipamentele si solutiile SWIT (Pro Tv, Digi, Antena), indiferent ca vorbim de lumini de camera, acumulatori sau echipament de transmisie de inalta definitie.