Câstigă o cameră Panasonic AG-DVX200 4K


Creative Broadcast Solutions, dealer oficial Panasonic Romania, începând cu 1 decembrie 2015, este partener în campania internațională a renumitului brand, ce oferă posibilitatea oricărui participant, la acest eveniment, să câștige o camera video Panasonic AG­-DVX200 4K.


Campania se desfășoară între 1 Decembrie 2015 și se încheie pe 29 Februarie 2016. Toate înscrierile înainte sau după datele acestea nu sunt luate în considerare.


Condițiile de participare sunt următoarele: Vârsta minimă de participare este de minim 18 ani; participantul trebuie să fie utilizator profesionist & user final din următoarele țări:


Marea Britanie, Irlanda, Elveția, Franța, Germania, Austria, Norvegia, Suedia, Danemarca, Estonia, Letonia, Lituania, Spania, Portugalia, Cipru, Belgia, Olanda, Luxemburg, Malta, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Macedonia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Muntenegru, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Islanda, Liechtenstein, Monaco, Andorra și Bulgaria.


Competiția nu este deschisă pentru angajații Panasonic și membrii acestora de familie sau oricine care are o implicare profesională cu această promoție.


Pentru a participa la această promoție, participanții trebuie să răspundă corect la câteva întrebări, să completeze detaliile de contact și datele personale.


AICI accesați promoția și formularul de înscriere.


În speranța că fericitul câștigător este din România, vă urăm succes.