Cum te poate Calrec ASSISTa și CONNECTa


Aplicațiile puternice ale Calrec Assist și Connect sunt în centrul atenției la IBC 2019 pe standul Calrec, 8.C61. Cât timp industria înglobează noi standarde și fluxuri de lucru, Calrec și-a extins suita de aplicații pentru a oferi broadcasterilor cât mai multe unelte eficiente.

Calrec Assist este o interfață browser-based care permite utilizatorilor să seteze shows, memories, fader layouts, patching, bus setup, etichetarea, rutarea și multe altele fără să trebuiască să fii în fața mixerului.

La IBC, Assist este interfața pentru controlarea mixerelor virtuale Calrec VP2 și Type R, dar și pentru setarea și controlul local al Calrec Remote Production, RP1. Operațiile virtuale permit stațiilor să beneficieze de funcțiile mixerelor Calrec fără o suprafață fizică de control.

Assist poate fi accesat din locații multiple prin intermediul unui browser web și pot fi setate nivele diferite de acces pentru diferiți utilizatori; un operator poate avea acces la funcții de control de bază în timp ce un inginer poate accesa setări de finețe și poate reapela diferite setări dacă este cazul.

Cât timp industria continuă să descopere beneficiile unei infrastructuri IP, aplicația Calrec Connect este un administrator de stream care se ocupă cu descoperirea și conectivitatea streamurilor IP. Connect transformă planificarea infrastructurilor complexe IT într-o interfață simplă; descoperirea conexiunii este automată, ceea ce înseamnă că rețelele complexe pot fi construite rapid și administrate cu un minim de cunoștiințe IT.

Aplicația Connect browser-based poate fi accesată de oriunde și include funcții de broadcast integrate precum controlul intrărilor, diagnosticarea rețelei, modificarea conexiunilor de strem, dar și multe altele. În mod crucial, spre deosebire de alte administratore de stream, Connect recunoaște toate protocoalele de descoperire și de înregistrare, inclusiv IS-04 și IS-05 pentru a oferi o configurare completă realizată într-un mod simplu.

Ambele aplicații se alătură unei game de produse care răspund cerințelor broadcasterilor aflate într-o continuă dezvoltare. Cum telespectatorii schimbă mereu modul în care consumă conținutul și broadcasterii trebuie să își adapteze fluxul de lucru pentru a atrage cât mai mulți telespectatori. Calrec își ajută clienții cu ajutorul unor modele IP virtuale, controlate de la distanță. Această gamă completă de produse va fi prezentată la IBC.